Sprinklebit värvar Victoria Silvstedt

Sprinklebit Aktier socialt
Sprinklebit värvar Victoria Silvstedt

Victoria Silvstedt. Foto: TT/Press

Johanna Ekström

Reporter

Victoria Silvstedt blir ansiktet utåt.

Sprinklebit är ett socialt nätverk för aktieinvesterare. Bolaget är svenskgrundat men användarna finns globalt och idag har bolaget sitt huvudkontor i New York. 

Breakit har vid ett flertal tillfällen skrivit om satsningen och dess grundare Alexander Wallin.

2016 tog bolaget in 85 miljoner kronor i kapital.

Sprinklebit har tagit fram en social plattform för investerare, där användarna bland annat kan följa börsen, ta rygg på större investerare och testa på aktiemarknaden med hjälp av bolagets simulator. 

Nu blir investerar- och tv-profilen Victoria Silvstedt ansiktet utåt för bolaget i sin roll som influencer.

“Vi är glada över att kunna meddela vårt partnerskap med Victoria Silvstedt. Hon är en inspiration för många. Tillsammans med henne ser vi fram emot att skapa en varaktig positiv inverkan på människors ekonomiska framtid”, säger Sebastian Zilliacus, operativ chef på Sprinklebit, i ett uttalande. 

Victoria Silvstedt säger i en kommentar:

“Jag är glad över samarbetet eftersom vi delar samma ambition att vara bäst inom våra områden. Mitt upptagna schema tillåter mig inte att sitta långa timmar varje dag för att planera för framtiden, men genom Sprinklebit kan jag dela min investeringsstrategi, följa andra investerare och få den senaste marknadsinformationen på ett enkelt och lättförståeligt sätt”. 

Sprinklebits moderbolag Sprinkle Holding är noterat på börsen i Bahrain och bolaget har idag, förutom New York, även kontor i Bahrain, Stockholm, Dnipro och Shenzhen.

Victoria Silvstedt gick nyligen in som investerare i svenska sminkföretaget Base of Sweden. 

Läs fler artiklar
LÄS MER