Nu är bästa tiden att bli en drömarbetsplats 2021 – Så här gör du!

Cervera Arbetsmiljö
Nu är bästa tiden att bli en drömarbetsplats 2021 – Så här gör du!

Passa på nu att skapa en arbetsmiljö som som ger ett starkt team, lockar nya stjärnor och får kunderna att vilja träffa och samarbeta med just er.

Corona har ritat om jobbkartan rejält för många företag, och frågan är: vad händer med kontor och arbetsmiljö framåt?

”Nu finns chansen att göra något riktigt bra av sin arbetsmiljö. Hur väl man lyckas avgör om man kan locka tillbaka sina anställda till kontoret efter Corona – i motsats till att behöva tvinga dem. Dessutom är vi övertygade om att en motiverad personal som trivs och är glada presterar bättre, vilket syns i resultat och lönsamhet”, säger Henrik Örnstedt, verksamhetschef för Cervera Företag –  som i vintras gjorde om Breakits kontor vilket ni kan spana in här!

För att samla bästa råden för att skapa en kreativ miljö som bygger ett starkt team och lockar talanger och kunder anordnar Cervera och Breakit ett kostnadsfritt webinar 27/4: ”Techbolagens framgångsrecept: Bli drömarbetsplatsen 2021”. På plats finns Cerveras Henrik Örnstedt och Sara Flodman, Breakits Camilla Bergman och Mentimeters Anna Gullstrand. Läs mer och anmäl dig här!

Locka nya talanger och kunder

För, att passa på att göra kontor – och hemmakontor – riktigt trivsamma och kreativa ökar inte bara er interna motivation och innovation och bygger ett starkt team. Det signalerar även att ni som arbetsgivare värdesätter er personal, vilket lockar nya stjärnor och kunder till just er!

”Många byter jobb och omvärderar sin situation just nu, så för att fånga upp talanger som rör sig är det viktigt att visa att ni satsar på personalen. Dessutom: tar ni hand om er miljö och personal får företag anledning att tro att ni kommer ta hand om dem som kund också – vilket gör dem mer benägna att vilja jobba med er”, påpekar Henrik

Detaljerna skapar teamkänsla

Det måste inte heller krävas omfattande ombyggnationer för att få till få till stor förändring. Men det kräver eftertanke och kloka val i att se över detaljerna som skapar en inspirerande miljö.

”Det behöver inte vara dyra grejer men om man kan få ihop det till en helhet kan det bli enormt starkt och sätta rätt atmosfär. Målet är att skapa en arbetsplats där det känns ända in i smådetaljerna att man är ett sammansvetsat team”, säger Sara Flodman, inredare och visual merchandiser på Cervera.

Ny företagstjänst

Därför har Cervera lanserat en företagstjänst. De tar fram moodboards och projektplan samt tillsätter och agerar sambandscentral för rätt kompetens, som designers, hantverkare och partners.

”Vi kan hjälpa till att skapa fantastiska och kreativa miljöer där människor trivs och mår bra. Vilket det inte är självklart att man som företag klarar av att göra själv”, säger Henrik.

Webinar: Techbolagens framgångsrecept – Bli drömarbetsplatsen 2021

Välkommen till en fullmatad timme där ni få bästa tipsen för att bli en drömarbetsplats. Den 27/4 anordnar Cervera och Breakit ett kostnadsfritt webinar. På plats är även Mentimeter. Alla deltagare får ett specialerbjudande – och det lottas ut en fri konsultation från Cervera. Läs mer och anmäl dig här!

Läs fler artiklar
LÄS MER