Redo för the new normal? Dags att växla upp marknadsföringen på Facebook och Instagram

facebook instagram Breakit Crash Course
Redo för the new normal? Dags att växla upp marknadsföringen på Facebook och Instagram

Maxa effekten av marknadsföringen på Facebook och Instagram – diplomerad kurs. Foto: iStock

Jobbar du med Facebook Business Manager idag och är taggad på att fördjupa dina kunskaper och utveckla arbetet med din marknadsföring? Missa inte vår fördjupningskurs med start 7 april!

2020 har kommit med en hel del förändringar – inte minst för annonsörer och bolag som marknadsför sina produkter och tjänster på olika digitala plattformar. 

Vårt digitala användande når nya rekordnivåer – och då krävs anpassning från alla verksamheter. De företag, myndigheter och organisationer som bäst kan anpassa sig till våra nya förutsättningar är de som kommer klara sig bäst i slutändan. 

Och Facebooks plattformar är några av de viktigaste kanalerna för många marknadsförare idag och därför är det viktigt att ha koll på vad som händer under 2021, och hur marknaden kommer fortsätta påverkas av våra skiftande konsumentbeteenden. 

Tillsammans med Facebookbyrån Ingager och byråns strategichef Simon Beyer, kör Breakit nu en fördjupningskurs inom marknadsföring på Facebook och Instagram med fokus på de allra senaste insikterna och “the new normal”.

Detta är utbildningen för dig som fullt ut vill förstå hur Facebooks olika tjänster bäst används för marknadsföring, samt vill få de allra senaste insikterna som kan sätta er verksamhet i framkant.

Kursen riktar sig till dig som idag redan hanterar och arbetar med Facebook Business Manager och som vill fördjupa din förståelse för olika möjligheter att optimera och utveckla arbetet med marknadsföring på Facebooks olika plattformar.

Under fyra veckor (med ett tillfälle i veckan) kommer du att få grotta ner dig i hur du sätter en strategi kring utvärdering och analys, skapar content och annonser, sätter en struktur för automatisering och kundresor – och självklart löpande optimering.

ANMÄLAN: Säkra din plats till kursen här – begränsat antal platser!

Kursen kommer bland annat gå igenom:

  • Analys av nuläge samt möjliga målsättningar för din verksamhet
  • Utvärdering av potential för Facebooks olika tjänster
  • Metodik för att skapa en hållbar strategi
  • Process för att skapa innehåll som skapar resultat
  • Tips och tricks för att stärka kvalitén på ert material
  • Instagram Stories, Reels och flödet – olika strategier för innehåll 
  • Ads Manager – struktur och automatisering
  • Utveckla och förbättra ditt dagliga arbete i Ads Manager
  • Val av målsättning och annonsformat kopplat till kundresan
  • Analys och optimering av rullande kampanjer

Målet är att ge dig kunskaper och verktyg för att lyckas med er marknadsstrategi och optimera er annonsering för att uppnå era uppsatta affärsmål.

Efter avslutad kurs får du ett diplom som intygar att du är utbildad inom marknadsföring på Facebook och Instagram. 

Kursen startar den 7 april. Begränsat antal platser – anmäl dig här!

Läs fler artiklar
LÄS MER