Mytaste inleder jakt på ny vd

Mytaste inleder jakt på ny vd

Mytastes medgrundare Andereas Friis slutar som vd. Foto: Press.

Direkt / Breakit

Andereas Friis slutar som vd för Mytaste. Enligt styrelsen behövs ytterligare kompetens och andra erfarenheter när det kommer till att bygga en skalbar organisation.

Mytaste är ett företag som tjänar pengar på att slussa trafik till sajter inom bland annat mat och e-handel. Bolaget, som är noterat på First North, äger exempelvis sajter och appar som Mytaste.se, Matklubben och Vinklubben, samt även ett flertal rabattkodssajter.

I november förra året investerade Optimizer Invest i bolaget. 

Mytastes styrelse har i samråd med vd:n, medgrundaren och storägaren Andereas Friis beslutat att inleda en rekryteringsprocess av en ny vd. Andereas Friis avser att arbeta kvar i en nyckelroll inom koncernledningen.

Det framgår av ett pressmeddelande.

"Nu behövs ytterligare kompetens och andra erfarenheter, främst vad gäller att bygga en skalbar organisation som kan hantera betydligt fler förvärv och ett ökat antal medarbetare", skriver styrelsen.

"Jag ser fram emot att fortsätta jobba hårt för Mytaste i en ny roll, inom områden där mina kunskaper bidrar som mest. Dit hör utveckling av nya projekt, försäljningsarbete samt att säkerställa en hög innovationskraft inom både teknik, produkter och tjänster", kommenterar Andereas Friis.

Läs fler artiklar
LÄS MER