Andras Vajlok går in i United Spaces styrelse

United spacesstyrelsespel

Andras Vajlok och Anna Wallenberg. Foto: Press

Tobias Blixt

Tobias Blixt

Reporter

Ytterligare en styrelseroll för spelprofilen från Paradox.

Spelstudion Paradox Interactives förre finanschef Andras Valjok meddelade i augusti förra året att han var på väg bort från företaget. Spelprofilen har däremot inte legat på latsidan sedan han lämnade Paradox, senast förra veckan rapporterade vi att han hade gått in i styrelsen hos spelutvecklaren Like a Boss. Sedan tidigare har han dessutom anslutit till styrelsen i Small Giant Games och tagit en rådgivande roll hos VR- och AR-utvecklarna hos Resolution Fames.

I dag meddelar coworking-bolaget United Spaces att Andras Vajlok har tagit plats även i deras styrelse. Dit ansluter han tillsammans med Anna Wallenberg, som är försäljningsdirektör på Kronans Apotek, under förra veckan.

“Vi är glada att få hälsa Andras och Anna välkomna till styrelsen i United Spaces. Vi står inför en kraftfull expansion och kompletterar nu styrelsen med ytterligare kompetens inom digitalisering av verksamheter, erfarenhet av olika affärsmodeller samt bolag i stark tillväxt”, säger United Spaces vd och ledamot Göran Garberg i ett pressmeddelande..

Andras Vajlok är redan en profil i spelbranschen, men nu vill han vara med och förändra kontorsbranschen med United spaces.

“Bolag i tillväxt har alltid utmaningar. Vissa utmaningar har säkert likheter med de tidigare tillväxtbolag som jag arbetat för men jag kommer säkert också stöta på en hel del nya utmaningar. Det är roligt att lära sig nya saker samtidigt som jag hoppas kunna bidra till bolaget och styrelsearbetet”, säger han.

Anna Wallenberg ser möjligheterna med coworking och tror att det öppnar för nya sätt att arbeta genom digitalisering.

“Det är en spännande bransch som ligger rätt i tiden på många sätt genom att den främjar entreprenörskap, samarbete samt också hållbarhet. Jag tror också det finns stora möjligheter att utveckla digitala arbetsformer inom och genom coworking”, säger hon.

Läs mer