Paradox förre finanschef går in i Like a boss styrelse

Like a Boss GamesParadox Interactivespelbranschen

Like a boss vd Alex Aguilera och Andras Valjok. Foto: Press

Tobias Blixt

Tobias Blixt

Reporter

Andras Vajlok ska hjälpa ytterligare en spelstudio.

Trots att den svenska spelstudion Like a boss ännu inte har släppt sitt första spel så har bolaget redan flera namnkunniga personer kopplade till studion. Tidigare har vi rapporterat om att Zlatans affärspartner Mika Lepistö har klivit in i bolagets styrelse, och vi har även kunnat berätta att de arbetar på ett fotbollsspel med en än så länge hemlig fotbollsstjärna.

Nu har studion lyckats locka till sig börssuccén Paradox Interactives förre finanschef Andras Vajlok till styrelsen.

”Andras är en drömvärvning. Vårt mål är att bygga en av världens ledande spelsstudios inom mobila sportspel och Andras kunskap och erfarenhet från sina tidigare framgångsrika spelprojekt är ovärderligt för oss.” säger företaget vd och grundare Alex Aguilera i ett pressmeddelande.

Andras Vajlok lämnade Paradox i februari i år och har sedan dess gått in i styrelsen hos Small Giant Games och tagit en rådgivande roll hos hajpade Resolution games.

Andra styrelsemedlemmar som har gått in i den tidigare MTG-chefen Alex Aguileras spelbolag är Leo Vegas storägare Torsten Söderberg, affärsängeln Daniel Laurén, liksom vd:n själv.

Tidigare i dag släppte Paradox Interactive sin kvartalsrapport. Den togs inte emot väl av marknaden och aktien föll direkt vid börsöppningen. Dessutom reagerade vi på att de inte en enda gång nämnde vårens storsatsning i rapporten.

Läs mer