Dagliga analyser, kartläggningar, djupintervjuer – och en hel del affärsskvaller. Nu lanserar vi Breakit Premium, en ny storsatsning som riktar sig till dig som vill få järnkoll på allt som händer i det nya näringslivet. På djupet, men också bakom kulisserna.

Ny teknik, nya idéer och hungriga entreprenörer förändrar näringslivet i högt tempo. Breakit har sedan vi startade 2015 haft ett uttalat mål om att vi ska vara bäst på nyheter om företagen som driver den förändringen.

Responsen från er läsare har varit otroligt värmande och positiv – och tyder på att vi lyckats ganska väl med att tillfredställa era behov av nyheter.

Men det är samtidigt många som har efterfrågat mer. Som ledare, entreprenör, investerare eller bara extra intresserad av digitala affärer vill man inte bara läsa nyheter – man vill även förstå det som händer på djupet.

Den typen av analys, kartläggning och nördiga fördjupningar får inte riktigt rum på nyhetsplats.

Därför lanserar vi nu Breakit Premium.

Som prenumerant får du bland annat ta del av:

  • Analyser och kommentarer. Vad betyder nyheten, vem påverkas och hur?
  • Kartläggningar. Vilka är störst, bäst och vassast i min bransch?
  • Djupintervjuer. Affärsmodeller, KPI:er, trender, strategier.
  • Affärsskvallret. Snacket bakom kulisserna
  • Exklusivt Premium-nyhetsbrev varje vecka
  • … och massa mer som gör att du kan ligga i framkant

PS. Som tidig prenumerant kommer du även kunna påverka vilka branscher vi ska titta närmare på och analysera i Premium. Vi lyssnar extra mycket på er!

Om Breakit

Breakit är Sveriges affärssajt om det nya näringslivet. Vi drivs och ägs av entreprenörer – inte av någon stor resursstark mediekoncern. Vår nyhetssajt har över 160.000 besökare varje vecka. 2017 utsågs Breakit till Årets digitala tidskrift och 2018 blev vi första renodlat digitala publicist någonsin att vinna Guldspaden, Föreningen Grävande Journalisters finaste pris för undersökande journalistik.