Nya Volvo XC40: bilen du kan abonnera på och dela med dig av genom en app

Nya Volvo XC40: bilen du kan abonnera på och dela med dig av genom en app

Nya Volvo XC40 kan du abonnera på och även enkelt dela den med andra.

Volvo premiärvisade sin nya kompakta SUV XC40 för någon månad sedan. Det är en bil som bygger på nytänkande i många led och företagets mål är göra livet enklare för innehavaren. Det går att abonnera på bilen och det går enkelt att dela med sig av den genom en app i mobilen.

Care by Volvo heter den nya tjänsten som jämställer bilen med mobiltelefonen. Istället för lån eller leasing tecknar du ett abonnemang på bilen till en fast månadskostnad i 24 eller 36 månader. I abonnemanget ingår ”allt”, från finansiering till vinterhjul, service och hämta/lämna-service när bilen skall på service.

”Med Care by Volvo introducerar vi en ny, modern modell för bilanvändning. I en tid då konsumenterna är vana vid transparenta, fasta avgifter för alla slags tjänster kan den traditionella modellen för att köpa och äga en bil upplevas som krånglig. Care by Volvo förändrar det i grunden”, säger Håkan Samuelsson, VD och koncernchef för Volvo Cars.

Delad bil ger många fördelar

En bil står still de allra flesta timmarna på dygnet. Att göra varje bil tillgänglig för flera skulle ge ett bättre utnyttjande med fördelar för både miljö och utrymme i våra städer. Men att låna ut sin bil kräver idag att du lämnar över nyckeln och sedan får tillbaka den. Med nya Volvo XC40 kan du dela din bil med en app i mobilen.

Digital nyckel

Bildelningen sker genom systemet Volvo On Call där bilen är konstant uppkopplad. Den som innehar bilen kan dela ut den till någon annan genom appen för Volvo On Call. Bilen blir tillgänglig för den nya användaren under en viss tid och appen fungerar som bilnyckel. Perfekt om man till exempel skall resa bort några dagar att slippa ha bilen stående på en dyr parkering.

Detta är en sponsrad artikel från Volvo Cars som nu lanserar det nya sättet att ha bil; Care by Volvo. Ett upplägg där allt ingår och bilinnehavet blir lika enkelt som ett mobilabonnemang. Här kan du läsa mer och även beställa din Volvo direkt på nätet. Volvo Cars har också nyligen lanserat XC40, företagets första kompakta SUV.

Sponsrade inlägg är en del av Breakits annonserbjudande. Inläggen skrivs inte av Breakits reportrar utan av vår kommersiella avdelning. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till sales@breakit.se.

Läs fler artiklar
LÄS MER