Varsågod, här får du VIP-koden till Omnis nya app för affärsnyheter

Breakit - Varsågod, här får du VIP-koden till Omnis nya app för affärsnyheter

Omni lanserar under hösten en helt ny app för affärsnyheter: Omni Ekonomi. Appen ger dig nyheter från Sveriges och världens alla affärsmedier samlade på ett ställe. Som läsare av Breakit får du appen först av alla.

Du får Omni Ekonomi genom att gå in på vip.omni.se och ange VIP-koden ”Breakit”. Appen är helt gratis att använda.

Omni Ekonomi innebär ett helt nytt sätt att uppleva nyheter. Med den nya appen kan du lägga upp bevakningar på de bolag och branscher som är viktigast för dig. Du kan också ställa in din egen mix av affärsnyheter. Mer digitalt? Mindre makro? Med Omni Ekonomi kan du stjälv påverka ditt nyhetsflöde.

Appen är utvecklad av teamet bakom Omni som två år i rad har utsetts till Sveriges bästa nyhetsapp. Omni har redan en halv miljon läsare i mobilen per vecka och har både blivit nominerade till Stora Journalistpriset och prisats som Europas bästa nyhetsapp.

Läs mer och anmäl dig för att få appen Omni Ekonomi här. Missa inte att ange VIP-koden ”Breakit” så att du kommer före i kön.

Omni Ekonomi i korthet:

• Nyheter från Sveriges och världens alla affärsmedier samlade på ett ställe

• Lägg upp bevakningar och följ de bolag och branscher som är viktigast för dig

• Personalisera och anpassa nyhetsflödet efter dina behov

Det här är en sponsrad artikel från Omni. Vill du veta mer om Omni så kan du klicka dig vidare in på deras sajt härSponsrade inlägg är en del av Breakits annonserbjudande. Inläggen skrivs inte av Breakits redaktion utan av kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till sales@breakit.se.

Läs fler artiklar
LÄS MER