Event i Gbg och Malmö: Bli en vinnare på tech – proffsen bjuder på insidertips

Carnegie private banking riskkapital
Event i Gbg och Malmö: Bli en vinnare på tech – proffsen bjuder på insidertips

Träffa Breakit, Carnegie private banking, Lena Apler, Hugo Langéen, Joachim Samuelsson, Jeanette Andersson och Kristina Lagerstedt.

Camilla Björkman

Affärsutvecklingschef

På väg att ta in kapital – eller ska du själv gå in med pengar i en startup? Kom då på Breakit och Carnegie Private Bankings kväll i Göteborg och Malmö den 9 och 10 oktober. Anmäl dig nu så att du säkert får en plats – det är gratis!

Alla jagar nästa techsuccé – både som entreprenör och som investerare. Så vilka lyckas och vad gör vinnarna som inte alla andra gör? Det går vi till botten med på Breakits och Carnegie Private Bankings kvällar i Göteborg den 9 oktober och Malmö den 10 oktober.

Där får du lyssna till några av Sveriges vassaste investerare och spännande startups – och träffa oss såklart. Välkommen!

Göteborg

Tid: måndagen den 9 oktober. Mingel och affärsnätverkande från klockan 17.00, scenprogrammet drar igång 17.30 och pågår i cirka en timme, därefter fortsätter minglet.

Plats: Västsvenska Handelskammaren, Parkgatan 49.

Program: Breakits Jonas de Lange intervjuar Lena Apler, grundare av Collector bank och investerare, Kristina Lagerstedt, grundare av healthtechföretaget 1928 Diagnostics och David Karlsson, aktiechef på Carnegie Private Banking. Missa heller inte att mingla med Breakits grundare Stefan Lundell och Carnegies experter.

Anmäl dig här till Göteborg!

Malmö

Tid: tisdagen den 10 oktober. Mingel från klockan 17.00, scenprogrammet drar igång 17.30 och pågår i cirka en timme, därefter fortsätter minglet.

Plats: High Court, Malmöhusvägen 1.

Program: Breakits Erik Wisterberg intervjuar Joachim Samuelsson, styrelseordförande för Crunchfish, Jeanette Andersson, affärsängel och investeringsansvarig på inkubatorn Minc, Hugo Langéen, grundare av fintechföretaget Century Analytics och David Karlsson, aktiechef på Carnegie Private Banking. Missa heller inte att mingla med Breakits grundare Olle Aronsson och Carnegies experter.

Carnegie Private Banking bjuder på vin, alkoholfritt och snacks.

Anmäl dig här till Malmö!

Läs fler artiklar
LÄS MER