Alexander "The Mauler" Gustafsson investerar i jaktappen The great wild

The Great Wild
Alexander "The Mauler" Gustafsson investerar i jaktappen The great wild

Alexander Gustafsson. Foto: Press.

Jonas de Lange

Reporter

MMA-slagkämpen kommer fronta den svenska appen.

The great wild är en app som låter jägare och markägare hyra ut sina jaktmarker till andra när de inte används, direkt i mobilen.

Nu meddelar bolaget i ett pressmeddelande att man fått in superstjärnan Alexander “The Mauler” Gustafsson som investerare. Han är känd som en av världens främsta MMA-fighters.

”Vid sidan av min karriär som professionell fighter så är jakt det intresse som jag brinner för allra mest. Jag har tittat noga på The Great Wild och tror starkt på deras inriktning mot att vara ett socialt nätverk för jägare och framförallt en onlineportal där jägare och markägare kan hitta varandra genom ett ‘AirBnB-upplägg. Det är fantastiskt att kunna investera i sitt intresse och att precis som genom min MMA kunna inspirera den yngre generationen att följa med”, säger han i pressmeddelandet från bolaget.

Alexander Gustafsson kommer även agera ambassadör för bolaget. Fightern har närmare en halv miljon följare på sitt instagramkonto. Hur mycket han har investerat vill inte parterna gå ut med.

Det har tidigare rapporterats att The great wild är på väg att noteras. Johan Lund, vd på Frontoffice som är storägare i The great wild, säger till Breakit att man siktar på en notering under första eller andra kvartalet nästa år.

Läs fler artiklar
LÄS MER