Välkommen på vårt event: Så drar du in riskkapital i olika faser

Välkommen på vårt event: Så drar du in riskkapital i olika faser

Lars-Erik Sjöberg, Anna Settman och Klas Johansson.

Camilla Björkman

Affärsutvecklingschef

Vad ska du tänka på inför olika finansieringsrundor – både som startup och som investerare? Breakit och Carnegie Private Banking bjuder in dig till en kväll med investerar-proffsen den 18 september. Anmäl dig nu så att du säkert får en plats – det är gratis!

Många startups är på jakt efter kapital – och många investerare är intresserade av att gå in i startups. Men behoven och förutsättningarna ser ofta olika ut beroende på vilken fas man befinner sig i.

Så hur ska du som entreprenör agera inför sådd-, A-, B- och C-rundan? Blir kraven annorlunda när ditt bolag vuxit sig större? Vilka gemensamma nämnare finns mellan entreprenörer i olika tillväxtfaser? Och hur ska du som investerare tänka om du går in i ett bolag innan det har börsnoterats?

Det går vi till botten med på Breakit och Carnegie Private Bankings event måndagen den 18 september, där du får möta ett gäng vassa investerar-proffs:

Anna Settman – tidigare vd för Aftonbladet, styrelseledamot, grundade av The Springfield Project med en lång rad investeringar och själv investerare i Dreams och WeMind.

Klas Johansson, partner på riskkapitalbolaget Altor, som investerar i större bolag.

Lars-Erik Sjöberg, chef för Carnegie investment bank i Sverige.

Moderator är Breakits affärsutvecklingschef Camilla Björkman och eventet äger rum hos Carnegie Private Banking, en mötesplats för kunskap och kapital.

Programmet riktar sig till dig som är intresserad av eller ska ta in kapital, men även till investerare som vill gå in i startups:

  • 17.00 Välkomstmingel.
  • 17.30 Paneldebatt med Anna Settman, Klas Johansson och Lars-Erik Sjöberg.
  • 18:30 – Mingel och affärsnätverkande fortsätter.


Datum och tid: måndag 18 september, kom redan vid 17 för mingel och affärsnätverkande!

Plats: Carnegie Private Banking, Regeringsgatan 56, Stockholm.

Carnegie Private Banking bjuder på vin, alkoholfritt och snacks.

Anmäl dig här – välkommen!

Läs fler artiklar
LÄS MER