Sista chansen – vart ska Breakit åka på sin världsturné?

startupresan

Stefan Lundell

Stefan Lundell

Medgrundare och reporter

Nairobi, Teheran, Shenzhen eller Lissabon – det bubblar av startups över hela världen. Hjälp Breakit avgöra vart vi ska åka och rapportera från – nu är sista chansen att rösta!

Visst – Stockholm och Sverige är just nu en av världens hetaste hubbar för tech och innovation. Liksom förstås Silicon Valley, som vi rapporterar flitigt om här på Breakit.

Men det är såklart inte bara här hemma i Sverige eller i startup-meckat i Kalifornien som det kokar av idéer och entreprenörskap.

Så vilka andra städer och platser finns det att upptäcka i startup- och techvärlden?

Det tänker vi på Breakit ta reda på. Under resten av året ska vi ge oss ut i världen för att på plats beskriva de nya trenderna och företagen som växer fram.

Men vart ska vi åka? Det behöver vi din hjälp för att bestämma.

Förutsättningarna är följande:

  • Vi ska under ett halvår med start från efter sommaren besöka fem städer runt om i världen.
  • På plats gör vi reportage med de hetaste bolagen och entreprenörerna och söker så klart upp svenskarna som verkar där.
  • Vi har vaskat fram 13 städer som vi tycker sticker ut just nu inom tech, innovation och entreprenörskap. Men det är ni läsare som bestämmer vart vi ska resa.


Klicka här för att komma till vår omröstning (AVSLUTAD) – och välj ut ett gäng ställen du tycker att vi ska åka till. Vi återkommer inom kort med resultatet!

Det här är en redaktionell artikelserie som vi kallar för Startupresan. Det är ett journalistiskt oberoende projekt där vi på Breakit bestämmer vad vi vill skriva om, och som presenteras av Lufthansa.

Läs mer