Hjälp Breakit med växtvärken – nu söker vi tre nya stjärnor

Breakit - Hjälp Breakit med växtvärken – nu söker vi tre nya stjärnor

Nio av elva av oss som jobbar på Breakit (Diana Demin och Towe Boström saknas). Nu ska vi bli 14.

Camilla Björkman

Affärsutvecklingschef

Breakit växer – men har problem att hinna med. Hjälp oss att gasa genom att ansluta dig till detta sköna gäng!

Breakit har på två år vuxit till att bli Sveriges vassaste nyhetssajt för tech- och startupvärlden, med över 120 000 läsare varje vecka. Med ledord som nyfikenhet, integritet och hjärta brinner vi för att leverera de bästa nyheterna och vara en bärande del i ekosystemet av innovativa människor som förändrar världen.

Vår senaste granskning, där en av våra reportrar arbetade som cykelbud åt matapparna Uber Eats och Foodora, visar precis vad vi tror på: att det lönar sig med riktigt bra journalistik.

Men allt har en baksida.

Vår är: vi hinner inte med allt vi vill göra – vi behöver bli fler! Det finns helt enkelt för många bra nyheter vi borde skriva om, innehåll att göra och affärer att hämta för att sitta här och vara nöjda.

Därför söker vi nu tre personer som vill ansluta sig till vårt växande gäng om 11 personer:


Självklart har vi höga krav på dig som söker. Men vi vet också att de bästa är kräsna med var de vill jobba. Därför vill vi lyfta fram fem anledningar till att du troligtvis kommer att gilla att jobba på Breakit:

1. Vi är själva en startup och växer snabbt. Hur många gånger har man möjlighet att vara med och bygga någonting nytt och stort? Det är en chans som du inte vill missa. Våra ambitioner är stora.

2. Vi är snabbfotade. Eftersom vi inte är en del av en stor, gammal koncern finns det mycket utrymme för dig som anställd att påverka. Det är högt i tak och korta beslutsvägar.

3. Det är kul och flexibelt att jobba på Breakit. Flera av oss är småbarnsföräldrar och vi har stor förståelse vilka utmaningar det innebär gällande till exempel arbetstider.

4. Vår nisch växer. Vi rapporterar om det nya, digitala näringslivet som bara fortsätter att ta mark. Samtidigt råder det brist på människor med ekonomi och startups som spetskompetens. Vi törs lova att du inte hittar en bättre skola än Breakit – förutsatt att du är nyfiken och driven.


5. Vi är ett skönt gäng. Tycker i alla fall vi.

Äsch, vad väntar du på? Välkommen att klicka dig in på annonserna ovan och sök tjänsterna! Du hittar också alla här.

Läs fler artiklar
LÄS MER