Djenee tar in riskkapital till tjänst som uppfyller dina önskningar

Djenee
Djenee tar in riskkapital till tjänst som uppfyller dina önskningar

Pär Helgosson och Jonny Youssef har grundat Djenee.

Sara Lindmark

Reporter

E-handelstjänsten Djenee vill hjälpa företag och konsumenter med i praktiken allt, så länge det är lagligt. Nu är grundarna i Singapore för att ragga pengar - hittills har de fått in cirka 2,5 miljoner kronor från privatinvesterare.

Oavsett om det gäller att boka en resa, fixa en företagsmiddag eller sälja bilen, så marknadsför sig Djenee som den personliga e-handelstjänsten som kan hjälpa dig med vad som helst, när som helst.

“Den största grejen vi säljer nu är en båt för 1,2 miljoner dollar i Hong Kong. Det är en socitetsdam som varken kan eller vill sälja den själv”, säger Pär Helgosson, medgrundare och vd för Djenee.

Tillsammans med Jonny Youssef lanserade han en beta-version av servicetjänsten för två månader sedan.

Såhär går det till: Du skickar din önskan eller beställning via sms, Facebook eller Twitter. Därefter får du ett prisförslag och kan välja om du vill gå vidare eller inte.

“Om man inte vill lägga ned tid och energi på att söka själv på nätet så kan vi göra det åt dem. Istället för att få ett söksvar så får man själva leveransen av tjänsten, säger Pär Helgosson.

Hur kan man garantera att ni får tag i den bästa dealen?

“Det kan förstås alltid vara lite lurigt med förväntningar, men om man köper något av oss så lovar vi att hjälpa till om kunden har något problem med produkten eller tjänsten. Vi lagar inte tv:n om den går sönder men däremot tar vi diskussionen med leverantören. Många företag börjar upptäcka oss och vill leverera olika tjänster till oss".

Nu är Pär Helgosson och Jonny Youssef i Singapore för att genomföra en crowdfundingkampanj på Fundedbyme.com. Målet är att ta in motsvarande fyra miljoner kronor. Hittills har bolaget fått in cirka 2,5 miljoner.

“Som det ser ut nu så har vi två tredjedelar klara. Det är personer från hela Asien som är intresserade av att vara med och investera. Den mobila konsumtionen är störst i världen här och vi vill åt marknaden och den rika medelklassen i alla stora städer”, säger Pär Helgosson.

Appen finns i skrivande stund för Android och snart även för Ios och Apples Watch OS.

Läs fler artiklar
LÄS MER