Isabella Löwengrip hämtar ny toppchef från finansvärlden

Isabella Löwengrip hämtar ny toppchef från finansvärlden

Pingis Hadenius och Isabella Löwengrip. Foto: Press.

Jonas de Lange

Reporter

Bloggstjärnan stärker sitt team – och börjar blogga på arabiska.

LCC, Isabella Löwengrip och parhästen Pingis Hadenius skönhetsstartup, har plockat in en ny operativ chef. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Stefan Edsinger blir den som axlar rollen. Han hämtas närmast från Londons finanskvarter och HIG Capital för att driva upp bolaget.

"Jag ser verkligen fram emot att börja på LCC. Det är ett bolag som gjort en fantastisk resa och för mig att få vara med att utveckla bolaget till nästa nivå känns väldigt spännande. Med min bakgrund från managementkonsult och riskkapitalvärlden hoppas jag kunna öka tillväxttakten ytterligare genom att få LCC att navigera runt potentiella farthinder. Det handlar om att vi ska hitta nya kunder men även nya medarbetare, arbetssätt och strategier. Det är den kompetens som jag vill bidra med”, säger Stefan Edsinger, i pressmeddelandet.

Rollen som operativ chef fylldes tidigare av Isabella Löwengrips make Odd Spångberg.

I en stor intervju med Breakit berättade Isabella Löwengrip om varför maken – som hon nyligen separerats från – slutade redan efter ett halvår.

I samband med att Stefan Edsinger tar sig an den nya rollen har bolaget även plockat in en ny styrelseledamot. Det handlar om Jonas Palm som tidigare har jobbat på bland annat konsumentvarugiganten Procter & Gamble.

I pressmeddelandet framgår det även att Isabella Löwengrips blogg expanderar till att numera också finnas på franska och arabiska.

"LCC expanderar Internationellt och i samband med det får jag fler lokala följare. Jag vill kommunicera med dem på deras lokala språk. Min målsättning är att bli en global influencer. Jag vill inspirera kvinnor att leva där man kan driva bolag, ha sitt drömjobb och familj också. Jag vill visa att allting går. Ingen annan influencer gör det idag", säger Isabella Löwengrip i pressmeddelandet.

LÄS MER: Blondinbella är död – här är Isabella Löwengrips plan för världsherravälde

Läs fler artiklar
LÄS MER