Sök

Mina Tjänster får finansiering – från Post- och telestyrelsen

Mina Tjänster

Finwire / Breakit

Finwire / Breakit

PTS går in med 350.000 kronor för att finansiera vidareutvecklingen av Mina Tjänsters app.

Startupbolaget Mina Tjänster har utvecklat ett verktyg som ska hjälpa folk att hålla koll på sina prenumerationer och fasta betalningar, exempelvis mobilabonnemang, streamingtjänster och internetabonnemang.

“Jag har själv betalat för streamingtjänsten HBO i sju månader utan att veta om det, så jag vet hur det känns att inte ha koll på sina prenumerationstjänster”, har Jonas Karles, medgrundare och produktägare på Mina Tjänster, tidigare sagt till Breakit.

Nu står det klart att Post- och telestyrelsen, PTS går in med 350.000 kronor för att finansiera en vidareutveckling företags app. Det framgår av ett pressmeddelande.

"PTS arbetar ständigt för ökad digital tillgänglighet och för att alla personer, inklusive personer med funktionsnedsättning, ska få en ökad självständighet på telekommarknaden. Vi är glada att kunna vara med och stötta ett projekt som bidrar till just detta och som kan vara en dellösning på PTS arbete med att förebygga oseriösa försäljningsmetoder och stärka konsumenträttigheterna inom telekommarknaden", säger Sara Andersson, chef på avdelningen för samhällsfrågor, PTS.

Göteborgsbolaget fick nyligen in Swedbank som delägare i samband med att bolaget tog in 15 miljoner kronor.

Läs mer