Sök

Välkommen på vårt event: Så blir skatterna för startups – och så förbereder du dig

Henrik von Sydow och Håkan Behmer, Carnegie Private Banking, och Elina Berglund, Natural Cycles.

Camilla Bergman

Camilla Bergman

Nu händer det mycket kring skatter för startupscenen. Därför bjuder Breakit och Carnegie Private Banking in till en kväll som reder ut hur det påverkar ditt företag och hur du kan agera. Anmäl dig nu – det är gratis.

Nya 3:12-regler och ändrade skatteregler för personaloptioner och ägarstrukturer – i år kan startups räkna med skatteförändringar. Men vad betyder de för ditt företag? Hur påverkas ni ekonomiskt? Vilka skattefrågor är viktigast att tänka på? Och hur ska du som ägare agera?

Det går vi till botten med på Breakit och Carnegie Private Bankings skattekväll den 16 maj. Samtidigt bjuder vi på entreprenörsinspiration och ett konkret case för kvällens ämne i form av Elina Berglund, grundare av startupen Natural Cycles.

Eventet äger rum hos Carnegie Private Banking, mötesplatsen för kunskap och kapital.

Program:

  • 17.00: Välkomstmingel.
  • 17.30: ”Så gjorde vi för att växa” – Breakits Camilla Björkman intervjuar Elina Berglund, grundare av appen Natural Cycles, som mäter kvinnors fertilitet.
  • 17.45: Så blir skatterna för startups – och så förbereder du dig. Henrik von Sydow, omvärldsstrateg, och Håkan Behmer, skattejurist, på Carnegie Private Banking guidar och ger konkreta råd.
  • 18.30: Mingel och affärsnätverkande fortsätter.
  • Datum och tid: tisdag den 16 maj, kom redan vid 17 för mingel och affärsnätverkande!
  • Plats: Carnegie Private Banking, Regeringsgatan 56, Stockholm.


Du bjuds på vin, alkoholfritt och snacks.

Anmäl dig här – välkommen!

Läs mer