Hon blir vd för Fitnesscollection – säkrar 10 miljoner i finansiering

Fitnesscollection

Malin Torstensson, nytillträdd vd på Fitnesscollection. Foto: press.

Jonas de Lange

Jonas de Lange

Reporter

Malin Torstensson axlar rollen som högsta chef på gymstartupen.

Stockholmsbolaget Fitnesscollection har skapat en tjänst med ambitionen att låta folk träna på vilket gym de vill men betala en månadsavgift. På sin sajt skriver bolaget att man idag har 80 anslutna gym i tjänsten.

Nu har bolaget valt en ny vd i form av Malin Torstensson. Hon har jobbat på bolaget sedan sommaren 2016 och har tidigare erfarenhet som säljchef på tryckerikoncernen Elanders.

”Jag ser fram emot att anförtros detta ansvar. Jag är stolt över att nu kunna ansluta mig till det växande antal kvinnor i Stockholm som tillsammans innehar ledande befattningar inom tech-communtiet. Tillsammans med resten av teamet har jag det senaste året aktivt arbetat för att utveckla produkten för att kunna erbjuda våra medlemmar ett modernare och enklare sätt att träna”, säger Malin Torstensson.

I höstas fick Fitnesscollection in 7 miljoner kronor i riskkapital. I samband med vd-bytet har man nu säkrat ytterligare 10 miljoner kronor, från Aggregate Media.

Aggregate medias modell bygger på att byta medieutrymme och annonsplats mot aktier istället för att investera pengar direkt i portföljbolagen.

“När vi nu får ett ännu större medieutrymme via Aggregate Media kommer vi att förbättra tillväxten av Fitnesscollection ytterligare. Vi är mycket glada över vårt partnerskap med Aggregate Media och är övertygad att detta kommer att förstärka våra marknadsposition  i Sverige”, säger Malin Torstensson.

Läs mer