Succé för Fastouts nya VR-produkt

Fastout
Succé för Fastouts nya VR-produkt

Foto: AP/TT

Finwire / Breakit

Fastout har kontrakterat 25 kunder för VR-produkt.

VR- och drönarbolaget Fastout lanserade i mitten av mars en ny virtual reality-produkt för massmarknaden. Efterfrågan har varit stor och redan har 25 kunder tecknat avtal med Fastout. Kunderna finns i Sverige, Portugal och Spanien. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ordervärdet för de hittills 25 kontrakterade kunderna för Fastout VR ligger på cirka 90.000 kronor per månad. Dessutom tillkommer en engångsintäkt till FastOut på sammanlagt cirka 100.000 kronor för hårdvarupaket dessa kunder köpt.

"Det är väldigt kul att intresset är så här stort och vi ser en stor potential med denna produkt", säger Alexander Greidinger, vd på Fastout.

Under den första halvtimmen efter börsens öppning har bolagets aktie gått upp med 8 procent. Fastout är noterat på Aktietorget.

Rättelse: I en tidigare version av texten hävdade Breakit att Fastout nu drar in över 2 miljoner i månaden på VR-produkten. uträkningen var baserad på 90.000 i månaden per kund. Bolaget har nu förtydligat att det handlar om 90.000 i månadsintäkt totalt för alla kunderna. Vi beklagar missförståndet.

Läs fler artiklar
LÄS MER