AppSpotr inleder samarbete med Paypal

Appspotr
AppSpotr inleder samarbete med Paypal

Teamet bakom Appspotr.

Finwire / Breakit

Den amerikanska betaljätten ger Appspotr tummen upp för att leverera e-handelslösningar.

Mjukvarubolaget AppSpotr inleder ett samarbete med PayPal som ska marknadsföra bolagets e-handelslösning till PayPals B2B-kunder. Det framgår av ett pressmeddelande.

Godkännandet innebär att AppSpotrs app-baserade e-handelslösning kommer att marknadsföras till B2B-kunder i olika PayPal-kanaler under 2017 och att Braintree och PayPal kommer att läggas till som betalningslösning i alla e-handelsappar byggda i AppSpotr. Initialt kommer lanseringen att riktas mot Västeuropa.

Braintree är en betalningsplattform som gör det enkelt att ta emot betalningar i en app eller på en webbplats. Det är den enda betalningsplattform som tillåter kunder att acceptera kort som Visa eller Mastercard och PayPal via en enda integration, uppger AppSpotr.

"Vi är mycket glada och stolta över att kunna nå ut till Paypals B2B-segmentet med vårt erbjudande. Tillsammans med Paypal, gör vi det möjligt för alla företag att lansera e-handel genom sina egna appar, något som tidigare var mycket dyrt, tidskrävande och svårt", säger AppSpotrs vd Patric Bottne.

AppSpotr är för närvarande den enda leverantören av app-baserade e-handelslösningar som har godkänts som PayPal Solution Partner, skriver bolaget.

"Att kunna lansera e-handel via din egen app är något som vi har identifierat som ett stort behov inom B2B-segmentet. AppSpotrs e-handelslösning är lätt att använda, samt kostnadseffektiv, och vi är mycket glada över att kunna erbjuda denna lösning till våra kunder", säger Jonas Breding, General Manager på PayPal.

Appspotr noterades på Aktietorget i höstas. I samband med noteringen såg bolaget en kraftig användartillväxt.

Läs fler artiklar
LÄS MER