Välkommen på vårt event: Så blir du som investerare vinnare på tech 2017

Välkommen på vårt event: Så blir du som investerare vinnare på tech 2017

Överst fr v: Lena Apler, Staffan Persson, Thomas Baekevold och Stefan Lundell.

Camilla Björkman

Affärsutvecklingschef

Breakit och Carnegie Private Banking bjuder in alla våra investeringssugna läsare till en lärorik kväll med investerar-essen. Anmäl dig nu så att du säkert får en plats – det är gratis.

Alla jagar nästa techsuccé – men vilka lyckas och vad gör de som inte alla andra gör? Det går vi till botten med på Breakits och Carnegie Private Bankings kväll den 22 mars, där du får möta några av Sveriges vassaste investerare:

  • Lena Apler, grundare av Collector Bank och en av Sveriges flitigaste techinvesterare med innehav i e-handeln Na-kd, sparappen Dreams, investeringsverktyget Sigmastocks, pensionssparappen Kollektiva, digitala läxhjälpsboten Albert och riskkapitalbolaget Backing Minds.
  • Staffan Persson, en av Sveriges största techinvesterare som bland annat investerat i Unibet, Synthetic MR, Neonet, Dibs – och Breakit.
  • Thomas Baekkevold, techansvarig på Carnegie Investment Bank AB.
  • Stefan Lundell, en av Breakits grundare som tagit in kapital i två omgångar och som journalist bevakat riskkapitalindustrin i över 15 år.


Moderator är Breakits affärsutvecklingschef Camilla Björkman och eventet äger rum hos Carnegie Private Banking, en mötesplats för kunskap och kapital.

Programmet riktar sig till dig som redan investerar i företag eller är intresserad av att börja, och ser ut så här:

  • 17.00 Välkomstmingel.
  • 17.30 Paneldebatt med Lena Apler, Staffan Persson, Thomas Baekevold och Stefan Lundell. Här är branscherna som bubblar, råden du behöver för att lyckas och fallgroparna du vill undvika.
  • 18:30 – Mingel och affärsnätverkande fortsätter.


Datum och tid: onsdag 22 mars, kom redan vid 17 för mingel och affärsnätverkande!
Plats: Carnegie Private Banking, Regeringsgatan 56, Stockholm.

Carnegie Private Banking bjuder på vin, alkoholfritt och snacks.

Anmäl dig här – välkommen!

 

Läs fler artiklar
LÄS MER