Stjärnorna spår nästa års hetaste startup-trender – och du är bjuden

Stjärnorna spår nästa års hetaste startup-trender – och du är bjuden

Stefan Lundell

Medgrundare och innehållschef

Två av Sveriges mest framgångsrika techentreprenörer, Jonas Nordlander och Sara Wimmercranz ger sin bästa råd inför 2017. Anmäl dig nu!

Breakit har under året anordnat en samtalsserie med spelbolaget Unibet på temat värderingar. Nu kör vi den sista delen i serien och bjuder in till en trendspaning inför 2017.

När utvecklingen går i rekordfart, konkurrensen om talanger ökar dramatiskt och nya generationer ställer nya krav gäller det att hänga med.

Så vilka är vinnarna i startupvärlden 2017 och framåt? Skiljer sig deras värderingar från äldre generationers? Är den nya tidens startups “godare” än den gamla – eller är det tvärtom mycket snack och liten verkstad? Vilka sanningar måste vi ompröva framöver för att lyckas?

Till vår hjälp för att gå till botten med dessa frågeställningar har vi bjudit in två av tech-Sveriges vassaste entreprenörer:

Sara Wimmercranz, medgrundare till e-handelssuccén Footway som tillsammans med Susanne Najafi nu dragit igång riskkapitalbolaget Backing Minds, vars affärsidé är att investera i bolag som traditionella investerare normalt inte letar efter.

Jonas Nordlander, grundare av ryska annonssajten Avito som idag har ett marknadsvärde på över 20 miljarder kronor och investerare i en rad företag som till exempel Klarna, Apotea, Lendify och Just arrived.

Moderator är Breakits Camilla Björkman.

Datum och tid: Tisdag 6 december, dörrarna öppnas kl 17 och samtalet börjar 17.30.

Plats: SUP46, Regeringsgatan 65.

Unibet bjuder på vin, öl, alkoholfritt och snittar.

Anmäl dig här – välkommen! 

Läs fler artiklar
LÄS MER