Hon lämnar Breakit – rekryteras av startup: "Bara att gratulera"

Breakit - Hon lämnar Breakit – rekryteras av startup: "Bara att gratulera"

Tommie Cau, Sofia Honungsmåne och Johan Kadar på Careereye.

Johanna Ekström

Reporter

Karriärtjänsten Careereye värvar Sofia Honungsmåne från Breakit. Här är hennes nya jobb.

Sofia Honungsmåne blir PR-ansvarig på den digitala karriärtjänsten Careereye. Det som ett led i bolagets satsning på att bygga upp sin marknads- och kommunikationsavdelning inför bolagets expansion i Norden och övriga Europa.

Sofia Honungsmåne kommer senast från rollen som reporter hos oss här på Breakit.

“Vi saknar redan Sofia här på redaktionen. Alla som har träffat henne vet hur mycket hennes positiva energi smittar. Det är bara att gratulera Careereye till en drömvärvning”, säger Olle Aronsson, medgrundare och ansvarig utgivare på Breakit.

Sofia Honungsmåne har tidigare jobbat med kommunikation, marknadsföring och försäljning på en rad storbolag - bland annat Spendrups, MTG, Mercedes Benz, Semper, Stockholms Stadsmission och Martin Olsson.

Enligt Tommie Cau, vice vd och marknadschef på Careereye, är rekryteringen av Sofia Honungsmåne en viktig pusselbit för företaget.

“Med Sofia höjer vi nu insatserna för att kunna vara en ännu starkare röst på vår marknad. Hon får en nyckelroll när vi bygger en stark marknads- och kommunikationsorganisation”, säger han.

Sofia Honungsmåne själv säger att hon känner sig hedrad över att få vara en del av Careereye.

“Vår tjänst ligger helt rätt i tiden och ger ett stort mervärde för alla aktörer på arbetsmarknaden. I den digitala tid som vi lever i erbjuder vi transparens på ett seriöst sätt”.

Careereyes tjänst riktar sig mot samtliga aktörer på arbetsmarknaden. Arbetsgivare kan marknadsföra sig på sajten genom en egen profilsida och arbetstagare kan å sin sida gå in och lämna omdömen om sin arbetsgivare.

Under våren gick investmentbolaget Spiltan och kommunikationsproffset Lottie Knutson in som delägare i bolaget.

Sofia Honungsmåne börjar officiellt på Careereye den 1 december men har redan smygstartat sin tjänst på deltid.

Läs fler artiklar
LÄS MER