Hon blir ny chef på Breakit: "Till sist gav hon äntligen upp”

Breakit
Hon blir ny chef på Breakit: "Till sist gav hon äntligen upp”

F v: Stefan Lundell, Camilla Björkman och Olle Aronsson. Foto: Robin Flodén

Breakit

Camilla Björkman köper in sig i Breakit och blir affärsutvecklingschef på bolaget. Hon ska skapa nya intäkter kring Sveriges största nyhetssajt om startups.

Breakit fortsätter att investera i expansion. Efter att vi tog in 3,5 miljoner i nytt riskkapital i somras har vi under hösten ökat intäkterna med 200 procent jämfört med förra året.

Nu ökar vi takten ett snäpp till och rekryterar Camilla Björkman. Hon har tidigare varit chefredaktör och kommersiellt ansvarig för Driva Eget, som skriver om entreprenörsfrågor, men kommer senast från Fab Media.

"Ända sedan Camilla bjöd mig på italienska skorpor för 18 månader sedan har jag velat ha med henne i vårt team. Hon var inte lättövertalad men till sist gav hon äntligen upp", säger Stefan Lundell, medgrundare till Breakit.

Camilla Björkman blir nu en del av Breakits ledningsgrupp och ska driva bolaget tillsammans med grundarna Olle Aronsson och Stefan Lundell. Hon köper också in sig i Breakit och går in i styrelsen.

“Jag har varit sjukt imponerad av Breakit sedan dag ett. Det är utan tvekan den vassaste affärssajten i Sverige som bevisat hur en från början liten uppstickare kan vinna över jättarna i branschen. Det här är en chans jag bara inte kunde tacka nej till. Nu ser jag fram emot att med Stefan, Olle och hela gänget på Breakit fortsätta leverera grymma nyheter till startupvärlden och skapa massor av affärer”, säger Camilla Björkman.

Läs fler artiklar
LÄS MER