Breakit lanserar Growth Academy tillsammans med Berghs

Breakit - Breakit lanserar Growth Academy tillsammans med Berghs

F v: Olle Aronsson, Breakit, Johan Svensson, Berghs, Suzan Hourieh, Berghs, Mathias Westphal, Berghs

Breakit

Vill du lära dig hur de vassaste startup-bolagen jobbar med marknadsföring? Nu lanserar Breakit utbildningsprogrammet Growth Academy tillsammans med Berghs.

Tanken med Growth Academy är att alla som jobbar med marknadsföring och innovation ska få chansen att lära sig de metoder som framgångsrika techbolag använder.

“Startups som är vana vid att arbeta datadrivet och snabbfotat har ett stort försprång jämfört med företag som jobbar mer traditionellt med marknadsföring. Samtidigt kan startupindustrin, med sina begrepp som growth hacking och rapid prototyping, vara lite av en sluten värld. Vi vill ge fler möjligheten att lära sig moderna metoder för tillväxt”, säger Breakits medgrundare Olle Aronsson

Growth Academy lanseras i samarbete med utbildningsföretaget Berghs, som är ledande i Sverige på kurser inom marknadsföring och kommunikation.

Berghs och Breakit har tillsammans tagit fram innehållet till kurserna, och delar på intäkterna från samarbetet.

"Digitaliseringen driver på behovet av en ökad förändringstakt hos företagen. Det innebär att personalen måste lära sig att snabbt utveckla nya produkter och att arbeta med datadriven marknadsföring som är fokuserad på att driva tillväxt. Vi vill ge företagen de verktyg som behövs i en digital värld", säger Mathias Westphal, programansvarig på Berghs.

Sugen på att gå någon av kurserna? Spana in utbudet här eller läs på Breakits egen utbildningssida.

Läs fler artiklar
LÄS MER