"Energimarknaden är enorm – men fortfarande old school"

Alltid
"Energimarknaden är enorm – men fortfarande old school"

Energistartupen Alltid.se är unika på marknaden med att erbjuda en flat rate på din energikostnad – teckna nu och få 600 kronor i rabatt.

Alltid.se har precis lanserat sin höstkampanj som ger nya kunder 600 kronor rabatt. Vi har därför intervjuat Alltids grundare, Anton Johansson, om vad som gör energi till en intressant marknad för en tartup och om deras kampanj.

Det känns som det dyker upp nya energistartups hela tiden, hur kommer det sig?

"Energi är en så enormt stor marknad, som dessutom tidigare varit väldigt reglerad och fortfarande relativt "old school". På så sätt finnas det fantastiska möjligheter framåt för den som vill komma in och göra nya saker – en stor marknad och gamla strukturer!".

Så vart kommer Alltid in i bilden, vad tillför ni på energimarknaden?

"Det vi gjort, som är unikt, är att vi erbjuder en fast månadskostnad – flat rate – till våra kunder på sin hushållsenergi. Med hjälp av Alltids eltjänst får kunderna en fast månadskostnad som är förutsägbar, låt säga 399 kronor i månaden, medan man traditionellt sett alltid har betalat "per kilowattimme". Inte nog med kilowattimmepriser heller, det är fasta månadskostnader utöver kilowattimmepriset, det är energiskatter, det är elcertifikatskostnader och till råga på allt så kommer det två fakturor - en för elhandeln och en för elnätet. Det finns få marknader där man gjort det krångligare att betala för den tjänst man vill ha. Vi har helt enkelt förenklat alltihop, slagit ihop el och elnät och erbjuder en tjänst ovanpå alltihop så du som kund slipper detta och får en förutsägbar kostnad – en flat rate".

Lite som man betalar för sitt mobilabonnemang, bredband eller Netflix helt enkelt?

"Precis, och inte för så längesedan betalade du per minut även när du ringde. Nu är det väldigt få som gör det. Vi är övertygade om att energimarknaden kommer att förändras åt det hållet också, vilket vi är första exemplet på. "First!"

Ge oss tre anledningar till att skaffa Alltid. 

"Vi ger dig flat rate på dina elkostnader, vi lovar dig lägre elkostnad mot vad du hade tidigare och du får bonusåterbäring i vårt bonusprogram (vilket också är unikt på energimarknaden)."

Berätta om er höstkampanj. 

"Det är superenkelt, du får 100 kronor rabatt per månad i 6 månader. Helt enkelt 600 kronor i rabatt! Detta ska sägas är utöver den normala rabatten som vi alltid ger till våra kunder, eftersom vi lovar en lägre elkostnad än vad man har innan. Sa jag att det inte heller är någon bindningstid?"

För att ta del av Alltids höstkampanj, registrera dig på Alltid.se.  Så här enkelt funkar Alltid.se – se här

Sponsrade inlägg är en del av Breakits annonserbjudande. Inläggen skrivs inte av Breakits redaktion utan av kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till sales@breakit.se

Läs fler artiklar
LÄS MER