Nu kan du kommentera på Breakit

Breakit
Nu kan du kommentera på Breakit

FOTO: Daniel Ivarsson

Breakit

Från och med i dag går det skriva kommentarer på artiklarna på Breakit. Dessutom har vi lagt till ett nytt annonsformat.

Vilken roll spelar egentligen kommentarer på en nyhetssajt 2015? Det var frågan vi ställde oss inför beslutet om att implementera en funktion för det på sajten.

Vi kom fram till att kommentarer fortsatt har en intressant roll att spela, även om en stor del av diskussionerna kring nyhetsartiklar idag sker på Twitter och Facebook.

Vår bild är att kommentarer fungerar särskilt bra om man, som Breakit, har insatta läsare som kan bidra med kunskap. Rakt uttryckt: Vi tror att ni kan vara med och göra innehållet på sajten bättre. Bevisa gärna att tesen stämmer!

Det är än så länge mest en funktion vi testar - ingen stor riktningsförändring. Om ni har någon idé om hur vi kan utveckla kommentarerna, mejla gärna mig på olle@breakit.se och bolla lite idéer.

En del av er har kanske också märkt att det har börjat dyka upp sponsrade inlägg på sajten. Det är en ny del av vårt annonserbjudande som innebär att vi låter företag skriva innehåll där de berättar om sin verksamhet eller om ett ämne som är relevant för dem.

Det sponsrade innehållet är tydligt uppmärkt för att åtskilja det från det redaktionella innehållet. Det är viktigt för transparensens skull - ni ska veta vilka inlägg som är köpta och vilka som är oberoende journalistik.

Men vi både tror och hoppas att de sponsrade inläggen kommer att vara intressanta för er att läsa. Om ni har synpunkter på dem, mejla gärna på sales@breakit.se

/ Olle och Stefan

Läs fler artiklar
LÄS MER