Get Accept värvar ny chef och flyttar huvudkontoret till Malmö

GetAcceptPå nytt jobb

Anders Holmberg, ny Nordenchef på Get Accept. Foto: Press

Sofia Honungsmåne

Sofia Honungsmåne

Reporter

Silicon Valley-baserade Get Accept har utvecklat en plattform för elektronisk signering. Nu tar bolaget in Anders Holmberg som Nordenchef och flyttar sitt nordiska huvudkontor till Malmö.

Mjukvarubolaget Get Accept flyttar under torsdagen sitt nordiska huvudkontor till Malmö, och har även anställt Anders Holmberg som Nordenchef. Han kommer senast från E.ON där han har varit partneransvarig.

Get Accept är en plattform för elektronisk signering. Genom tjänsten vill man hjälpa säljare att avsluta fler affärer genom att effektivisera offert- och signeringsprocessen. Under våren har bolaget medverkat i den internationella acceleratorn Y Combinator.

Bolaget har sedan tidigare kontor i Silicon Valley och Stockholm. Nu väljer de alltså att förlägga sitt nordiska huvudkontor till Malmö.

Enligt bolaget valde de att etablera sig i Malmö för möjligheten att vara nära övriga Nordeuropeiska länder, “den goda entreprenörskulturen” samt bra möjligheter att snabbt kunna rekrytera personal. Förutom Anders Holmberg har bolaget rekryterat ytterligare sex personer som börjar inom kort.

“Det ska bli väldigt roligt att komma till ett så expansivt bolag och få möta och utbilda en marknad i förändring. Jag ser fram emot att bygga upp en stark och unik företagskultur med många nya spännande rekryteringar”, säger Anders Holmberg i ett pressmeddelande.

Samir Smajic, vd för Get Accept, kommer att flytta till Silicon Valley för att bedriva verksamheten därifrån. Enligt honom kommer det att betyda mycket för bolaget att vara en del av ekosystemet i USA.

“Det ger oss inte bara rätt kontakter utan också rätt förutsättningar för att kunna fortsätta vår expansiva resa. När det gäller Anders Holmberg har han precis de erfarenheter och det fokus som vi behöver för bygga upp verksamheten i de nordiska länderna”, säger Samir Smajic.

Läs mer