Schibsted-topp byter jobb – blir produktchef på Mynewsdesk

Mynewsdesk
Schibsted-topp byter jobb – blir produktchef på Mynewsdesk

Louise Barnekow, ny produktchef på Mynewsdesk. Foto: Press.

Jonas de Lange

Reporter

Louise Barnekow, tidigare data- och produktutvecklingschef på Schibsted Sverige, tar steget över till Mynewsdesk.

PR-plattformen Mynewsdesk har sedan starten 2002 växt till att bli en av de största tjänsterna för pressmeddelanden i Sverige. Bolaget har även kontor i Norge, Danmark, Finland, Storbritannien och Singapore.

Nu stärker bolaget sin ledningsgrupp med en riktig branschveteran. Efter drygt 10 år på storbolag som Telenor och Schibsted tar nu Louise Barnekow klivet över till ett mindre bolag.

I ett pressmeddelande skriver bolaget att de lockat över henne med sina relevanta produkter och sitt ständiga fokus på produktutveckling.

”Konkurrensen på marknaden är hård och diversifierad, så vikten att kontinuerligt utveckla produkten i alla avseenden är större än någonsin. Vi kommer att fortsätta utmana och pressa marknaden som helhet,” säger Louise Barnekow.

Även Mynewsdesks vd Mattias Malmström verkar nöjd med värvningen.

”Jag är glad och stolt över att välkomna Louise till Mynewsdesk. Hon är både erfaren och kompetent och kommer att bli ett utmärkt tillskott till vår ledningsgrupp. Dessutom tror jag att hon kommer att passa perfekt in i vår fina företagsanda och med våra medarbetare,” säger han.

Mynewsdesk omsatte förra året 148 miljoner kronor och gjorde en förlust på 7 miljoner kronor. Bolaget ägs av den norska mediegruppen NHST.

Läs fler artiklar
LÄS MER