Sök

Efter investeringen från Spiltan – nu rekryterar Careereye toppchef

Careereye

Careereyes vd Johan Kadar med bolagets nye vice vd Tommie Cau

Viviana Canoilas

Viviana Canoilas

Reporter

Jobbsajten Careereye stärker upp organisationen med en ny vice vd, Tommie Cau.

Careereye är en så kallad omdömessajt där anställda och tidigare anställda kan betygsätta sina arbetsplatser, ungefär på samma sätt som resenärer kan betygsätta hotell via Tripadvisor.

I maj tog bolaget in 5 miljoner kronor i riskkapital från investmentbolaget Spiltan, som även investerat i spelbolaget Paradox Interactive.

Tillväxtresan fortsätter nu för jobbsajten. Nu står det klart att bolaget rekryterar Tommie Cau till positionen som vice vd. Han kommer närmast från Hallvarsson & Halvarsson Groups digitalbyrå Comprend, där han ansvarat för området talangkommunikation.

“Jag brinner för digitala HR och jobbtjänster och det ska bli enormt kul att vara med på resan att bygga Careereye till den ledande aktören på jobbmarknaden”, säger Tommie Cau i ett uttalande.

En tanke med rekryteringen är att ta bolaget till nästa nivå, förklarar Johan Kadar, vd för Careereye Online Group.

“Han (Tommie Cau) är en tung profil och tillför viktig erfarenhet och kunskap inom kommunikation, employer branding och HR inför vår expansion”, säger Johan Kadar i ett uttalande.

Under fjolåret omsatte bolaget 17,6 miljoner kronor med ett positivt resultat på 2,6 miljoner kronor.

Careereye har huvudkontor i Stockholm och ett dotterbolag i Tyskland med kontor i Berlin. Sajten innehåller i dag över 10.000 företagsprofiler och 40.000 platsannonser.  

Läs mer