Ingager på rekryteringsoffensiv - ska optimera digitala kampanjer

IngagerPå nytt jobb

Teresia Liszka, Sofie Wiklund, Ingrid Roth, Annika Eriksson och Anna Hellberg är nya på Ingager. Foto: Press

Sofia Honungsmåne

Sofia Honungsmåne

Reporter

Facebookbyrån Ingager växer på bred front och rekryterar fem personer som ska jobba som "Performance Marketers".

Deras roll blir att skapa, hantera och optimera digitala kampanjer på Facebook och Instagram för Ingagers kunder. De fem är Teresia Liszka, Sofie Wiklund, Ingrid Roth, Annika Eriksson och Anna Hellberg. En kort presentation av var och en får du här:

Om Teresia Liszka:
Teresia Liszka skrev sitt examensarbete om kommunikationskanaler. När hon sedan letade efter jobb och kom i kontakt med Ingager så kändes det som en självklarhet för henne att söka sig dit. Förutom att bolaget jobbar med det som hon är intresserad av så lyfter hon fram den starka gemenskapen och team-känslan.

Tidigare har Teresia Liszka jobbat på Swedbank och Handelsbanken. Hon gillar att träna, resa och att måla, och tycker att mobilt BankID är en optimal uppfinning som underlättar väldigt mycket i hennes vardag. I övrigt älskar hon frukost och äter det helst även både till lunch och middag.

Om Sofie Wiklund:
Sofie Wiklund sökte sig till Ingager för att utvecklingsmöjligheterna är många och för att hon uppskattar att det finns plats för hennes idéer där. Hon tror att arbetet på Ingager kommer att bli utmanande, men aldrig tråkigt.

Sofie Wiklund kommer senast från Bukowskis Auktioner och har ett passionerat intresse för antikviteter och inredningsdesign. Hon berättar att hon gillar appen Mixlr för att den hjälper henne att hålla liv i drömmen om att någon dag få sända en egen radioshow/pod. Dessutom älskar hon brädspel och är enligt egen utsago “en jävel” på Trivial Pursuit.

Om Ingrid Roth:
Ingrid Roth blev tipsad av en kompis att söka sig till Ingager och blev direkt lockad av företagskulturen och arbetsuppgifterna. Mixen av kreativt skapande och att samtidigt få jobba med siffror var det hon främst fastnade för. Hon kommer senast ifrån BillerudKorsnäs där hon jobbade med marknadsanalys och konceptutveckling i deras innovationsteam.

Ingrid Roth gillar appen Omni eftersom hon tycker att den är ett effektivt sätt att hålla sig uppdaterad om vad som händer i Sverige och världen. Hon har ett nyväckt intresse för plantering och har varit statist i en Bollywoodfilm.

Om Annika Eriksson:
Annika Eriksson berättar att möjligheten att kombinera hennes stora intresse för digital marknadsföring med hennes ekonomiska bakgrund, gjorde Ingager till en dröm-arbetsgivare för hennes del. Hon är nyexaminerad från Lunds Universitet där hon studerade ekonomi. Innan dess jobbade hon inom skönhetsbranschen i London.

Annika Erikssons intressen är träning, resor, dykning och mat. När det gäller det sistnämnda avslöjar hon att hon är svag för kombinationen sött och salt, typ mjukglass med pommes. Just nu hämtar hon extra mycket inspiration på Pinterest eftersom hon planerar inför renovering av sin lägenhet.

Om Anna Hellberg:
Anna Hellberg har precis avslutat sin universitetsutbildning men innan den så jobbade hon på bemanningsföretaget People Partner. Den rollen innebar att ansvara för att skapa och bygga kundrelationer, samt att projektleda vissa kunders uppdrag. Hon sökte sig till Ingager eftersom hon anser att det är ett tillväxtbolag som värnar om sina anställda och som är bra på det dom gör.

Anna Hellberg berättar att hon inte kan vissla, men tycker om att resa, dyka och segla. Hon gillar Instagram eftersom hon anser att en bild säger mer än tusen ord.

Läs mer