Hanna von Oelreich värvas av Ingager: “Expansiv bransch"

Ingager På nytt jobb
Hanna von Oelreich värvas av Ingager: “Expansiv bransch"

Hanna von Oelreich, ny affärsutvecklare på Ingager. Foto: Press

Sofia Honungsmåne

Reporter

Efter att ha hjälpt företag med hur de ska kommunicera sitt hållbarhetsarbete mot konsument, börjar nu Hanna von Oelreich istället jobba på Facebookbyrån Ingager.

Efter att ha varit affärsutvecklare och ansvarig för sociala medier på Sustainable Brand Insight tar nu Hanna von Oelreich klivet över till Ingager. Där ska hon jobba som affärsutvecklare.

Varför har du sökt dig till Ingager?
“Förutom att det är ett spännande företag i en expansiv bransch, ville jag inrikta mig mer mot digital marknadsföring och sociala medier. Det är viktigt för mig att jobba på en arbetsplats där jag kan utveckla mina kunskaper inom affärsutveckling, försäljning och ledarskap. Dessutom så ville jag jobba i ett företag där arbetsmiljön är professionell och kreativ, och där man värdesätter sina anställda. Därför var Ingager det självklara valet.”

Vad ska du göra i din nya tjänst?
“Främst ska jag dra in nya kunder som vi kan bygga långsiktiga relationer med, och skapa lönsamma affärer för. Jag ska också ta hand om våra befintliga kunder och jobba för att Ingager ska bli den ledande aktören på Facebookmarknadsföring i Europa.”     

Vad ser du mest fram emot på ditt nya jobb?
“Att träffa kunder och tillsammans hitta nya spännande sätt för dem att utveckla sin digitala närvaro. Jag ser också fram emot alla de utvecklingsmöjligheter som finns i och med att Ingager växer i så snabb takt.”  

 

Fakta Hanna von Oelreich:


Ålder: 25 år.

Familj: “Mamma, pappa, bror, syster och fästman.”

Bor: Lidingö, Stockholm.

Intressen: “ Att umgås med familj och vänner, träning, mode och digital marknadsföring.”

Favoritapp: Pinterest.

Varför är det din favoritapp?: “För det finns ingen bättre plattform än Pinterest för inspiration.”

Berätta något om dig som inte så många vet om: “Jag älskar att baka!”

Läs fler artiklar
LÄS MER