Så hjälper Bambora din e-handel att konvertera bättre

Breakit - Så hjälper Bambora din e-handel att konvertera bättre

Betalmarknaden förändras snabbt, och Bambora är en del av förändringen. De har valt att vara tillväxtorienterade och att vara den mest innovativa lösningen på marknaden. Detta blir naturligt då många av de kunder de hjälper med betallösning ofta ligger i framkant när det kommer till erbjudande och affärsmodell.

Bambora fokuserar främst på små och medelstora företag. De vill hjälpa företag att växa och nå sin fulla potential samtidigt som man ger mindre organisationer en enklare vardag. Detta samtidigt som Bambora vill vara en pålitlig partner som kan växa med kunderna och anpassa lösningar utefter att kunderna utvecklas.

De två fokusprodukterna är Bambora Native Payment och Bambora Checkout. Bambora Native Payment är en mobil betallösning som integreras i kundens app.

Lösningen har utvecklats med fokus på restaurang- och caféverksamheter, transport och parkering men fungerar lika bra inom retail och andra områden när mobil lösning är att föredra. 

Bambora Checkout riktar sig till alla verksamheter i behov av en betallösning online. Knäckfrågan när det kommer till betalning online är så klart konverteringen och detta är någonting som Bambora valt att fokusera på.

Bland annat genom att uppgifter för återkommande kunder sparas, men även genom en enkel och snygg design som gör den användarvänlig och smidig. Inom kort kommer även betalning mot faktura vara möjligt. 

Vad kan inte ställa till vardagen mer än struliga och invecklade implementeringsprocesser av tekniska system och ny mjukvara? För att förenkla för sina kunder har Bambora därför jobbat för att göra installation och implementering extra smidig och enkel.

Detta så att kunden kan komma igång med sin verksamhet och sälja sina produkter och tjänster så snabbt som möjligt. Genom ett starkt fokus på mindre verksamheter, startups och entreprenörsdrivna företag har man satt sig in i deras vardag och anpassat produkter och även installationsförfarandet efter det. 

Vill du veta mer om Bamboras produkter och hur du enkelt, snabbt och smidigt kan komma igång, besök bambora.com.

Sponsrade inlägg är en del av Breakits annonserbjudande. Inläggen skrivs inte av Breakits redaktion utan av kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till sales@breakit.se

Läs fler artiklar
LÄS MER