Breakit logo
Sök ikon
Breakit logo

Miljonregn över Janni Delér – så gick det för henne förra året

Artikel bild
Janni Delér. Foto: C'est Normal

Influencern plockar ut 3 miljoner kronor – men har gott om pengar kvar.

Jon Wahlqvist

Jon Wahlqvist

jon.wahlqvist@breakit.se

Webbredaktör

Som ett par var Janni Delér och Jon Olsson kanske så starkt som ett influencerpar kan vara. Nu har de skilt sig men driver fortfarande klädmärket C’est Normal tillsammans, ett bolag som de flyttade hem till Sverige i höstas. 

Men Janni Delér har såklart flera saker på gång. 

”Vår nya startup är egentligen resultatet av en dröm och en massa passion från systrarna Michaela och Janni Delér. De har länge tänkt på en idé som de känner fyller ett tomt utrymme på marknaden, samtidigt som de båda är tokiga i allt som har med dofter att göra", skrev Jens Byggmark till Breakit tidigare i våras.

Förutom allt detta har Janni Delér också ett bolag som sköter hennes influencerssamarbeten. Och bokslutet för Janni Delér AB har precis dundrat in på Bolagsverket.

Bolaget omsatte under förra året 3,3 miljoner kronor och gjorde en vinst på nästan 880.000 kronor. Men samtidigt har det strömmat in nästan 56 miljoner kronor i bolaget via ett aktieägartillskott från bolagets enda ägare, ett holdingbolag som heter Deler Holding.

Därför kan Janni Deler unna sig en utdelning på 3 miljoner kronor. 


Vill du vara först med det senaste? Ladda ner Breakits app här och aktivera pushar – då missar du aldrig en viktig nyhet.

Läs mer