Sök

Annonssamarbete med Elgiganten

Sluta grubbla över tekniken – här är lösningen som låter er fokusera på annat

Elgiganten

Tobias Lundgren

Krånglar ni till era teknikinköp i onödan?
Nu kan ni sluta stressa – och hitta allt ni behöver på ett enda ställe.

Omoderna datorer som behöver uppgraderas, ett gäng nyanställda som behöver utrustning så snabbt som möjligt – eller ett plötsligt teknikhaveri just innan den viktiga konferensen på annan ort.

Att vara förberedd på alla eventualiteter när det gäller teknik kräver både tid, kunskap och fokus – något som många företag hellre lägger på kärnverksamheten.

Därför erbjuder Elgiganten helhetslösningar för företag som vill slippa oroa sig. Här är några av fördelarna:

  • Tillgängligheten

Elgiganten har butiker och varuhus på över 175 platser över hela landet, från norr till söder. Som företagskund går det alltid att få snabb assistans var ni än befinner er. Laptopen slutar fungera mitt under tjänsteresan?

Ring din personliga kontakt, maila till kundtjänsten för företag eller besök ett varuhus när dig. Elgiganten hjälper dig på det sätt som passar bäst, alltid med snabb och personlig hjälp.

  • Ett brett utbud

Behöver ni nya datorer? Ett kylskåp till kontoret? En exklusiv kaffebryggare eller kanske elbilsladdare till parkeringen? Eftersom Elgiganten tillhandahåller de flesta produkter som en moden arbetsplats kan tänkas behöva, kan ni lösa alla inköp på ett och samma ställe.

Elgigantens stora huvudlager är lokaliserat centralt i landet, därför kommer dina produkter att levereras så snabbt som möjligt vart du än behöver dem.

  • Personlig rådgivning

Att ha koll på alla nya produkter och lösningar är inte lätt. Ni kanske har bestämt er för att en produkt är det bästa för er verksamhet, men Elgigantens personliga rådgivare kan analysera era behov och kanske hitta en lösning som är bättre och mer prisvärd för just er. Skriv en lista över allt ni behöver och ta med den till ert nästa besök hos Elgiganten.

  • Smidiga inköp via företagskontot

Genom att skapa en företagsprofil innan ditt köp går inköpet smidigt, oavsett om du väljer att genomföra köpet i varuhuset eller online. Du väljer allt den inköpskanal som passar bäst. Vi erbjuder även kredit för enkla köp via faktura.

  • Leasinglösningar för att bevara likviditeten

Behöver ni ny teknik, men vill inte tömma kassan? Att leasa produkter blir allt mer populärt och via Elgiganten kan ni få förmånliga leasingavtal på ett stort antal varor.

Läs mer om Elgigantens företagserbjudande här!

Läs mer