Sök

Annonssamarbete med IKEA

Ny kontorsserie sätter flexibiliteten i fokus

IkeakontorKontorsmiljö

Malin Lundin, sortimentsansvarig på Ikea. MITTZON konferensbord (1 996 kr, exkl. moms).

Hannah Runsten

Ikea stärker sin roll som den stora innovatören inom möbler och inredning med ännu ett steg in i framtiden. Lanseringen av den nya kontorsserien MITTZON ger flexibiliteten ett helt nytt ansikte.

Ikeas vision är att förbättra vardagen för de många människorna genom att inkludera även arbetslivet. Med MITTZON har IKEA utvecklat en kontorsserie som sätter standarden för en flexibel, bekväm och hälsosam arbetsmiljö.

”Vi vill att kontoret ska vara en plats där alla känner sig motiverade och inspirerade, oavsett om man tillbringar varje dag där eller några dagar i veckan. MITTZON hjälper företag att skapa en mötesplats som anpassar sig till olika människor och arbetspreferenser, genom att erbjuda flexibilitet och ergonomiska lösningar där alla kan hitta en passande plats att arbeta på”, förklarar Malin Lundin, sortimentsansvarig på Ikea.

MITTZON konferensbord (2 316 kr exkl. moms) och MITTZON underrede med hjul och kabellåda (1 916 kr exl. moms).

De olika behoven har uppstått som en konsekvens av hybridarbetet och att kontoret idag har en ny roll. Det finns önskemål om ytor för både korta informella möten och mer strukturerade samarbetsaktiviteter. Men det behövs kanske också sociala ytor och avskärmade platser där man kan arbeta enskilt och fokuserat.

MITTZON underrede med hjul och whiteboard (1 912 kr exkl. moms) och MITTZON fällbart bord med hjul (1 996 kr exkl. moms).

Ikeas MITTZON erbjuder många fördelar och smarta lösningar som gör att produkterna lätt kan anpassas. Produkterna kan vikas och staplas, göras större eller mindre, de kan rullas på hjul och snabbt dela av eller förändra ett rum.

”Sortimentet innehåller ljudabsorbenter som effektivt hjälper till att komma tillrätta med ljudnivån på kontoret. Med skärmarna minskar också de visuella distraktionerna så att det är lättare att fokusera”, förklarar Malin och fortsätter:

”De ljudabsorberande skärmarna kan sättas samman för att skapa små eller stora avskärmningar. Sedan har vi också våra flexibla moduler på hjul som kan utgöra en härlig avskärmande växtvägg, anslagstavla eller klädhängare.”

MITTZON akustikskärm för skrivbord (1 036 kr exkl. moms) och MITTZON skrivbord (1 756 kr exkl. moms).

Ikeas MITTZON är dessutom konstruerat för att hålla i många år. Att möblerna så enkelt kan få nya funktioner underlättar när nya behov uppstår, de kan flyttas med till en ny lokal när det är dags att skala upp eller ner. Eller säljas vidare och få nytt liv.

Läs mer