Breakit logo
Sök ikon
Breakit logo

Nu hoppar Tomaj Sangchi av Bianca Ingrossos succébolag – Lovisa Worge tar över (tillfälligt)

Artikel bild

Smyckesbolaget Ani Whos vd Tomaj Sangchi lämnar nu sin post och meddelar samtidigt att han sålt alla sina aktier i bolaget.

En ersättare är redan klar men i mellanperioden tar medgrundaren Lovisa Worge över bolaget.

Stefan Lundell

Stefan Lundell

stefan@breakit.se

Medgrundare och reporter

I december kunde Breakit avslöja att entreprenörerna Mikael Snabb och Jesper Matsch sålt sina aktier i smyckesbolaget Ani Who. Köpare var Ani Whos grundare Bianca Ingrosso och Lovisa Worge.

Nu berättar Ani Whos vd Tomaj Sangchi i ett mejl till Breakit att även han sålde sina aktier i samband med transaktionen före jul.

Dessutom avslöjar Tomaj Sangchi att han slutar som vd i Ani Who vid månadsskiftet. 

“Jag är verkligen stolt över det bolag vi har byggt upp på så kort tid. Att vi har lyckats sälja smycken för 50 miljoner kronor, med goda resultat helt på egen hand sedan starten, trots de ekonomiska utmaningar som marknaden har mött, är otroligt tillfredsställande”, säger han i en kommentar.

Ny hemlig vd är klar

En ersättare ska redan vara utsedd men innan hen tar över kommer Lovisa Worge hoppa in som tillfällig ledare för Ani Who.

“Vi är alla övertygade om att denna nya ledning kommer att ta Ani till nya höjder, med planer på att expandera teamet och utforska nya marknader”, skriver Tomaj Sangchi.

I en intervju med nyhetssajten Ehandel.se säger Tomaj Sangchi att han “känner starkt intresse för att utforska fler branscher” efter att ha verkat många år i smyckesbranschen. Orsaken till att han slutar som vd ska dock vara att han sålt sina aktier i bolaget.

Läs mer