Sök

Hon vill få dig att duka upp – så går det för Gertrude Tornvalls satsning

Due Sireneehandel

Gertrude Tornvall har grundat Due Sirene tillsammans med sin mamma Bibbi Lundgren. Foto: Privat

Hanna Åkesson

Hanna Åkesson

Webbredaktör

Influencern Gertrude Tornvall lanserade Due Sirene tillsammans med mamman och Twist & Tango-ägaren Bibbi Lundgren. Nu har bolaget släppt sina första siffror.

Hon har byggt upp en e-handel som säljer sommardrömmen med handmålat italienskt porslin vid sidan av sitt jobb som PR-chef för klädmärket Twist & Tango, som mamma Bibbi Lundgren har byggt upp, och reklamsamarbeten på Instagram. Due Sirenes grundare Gertrude Tornvall är mångfacetterad, vilket framkom med all tydlighet i en intervju med Breakit förra året.

“Jag har inte reflekterat över att jag gör något annorlunda, för mig har det känts naturligt att sälja tallrikar. Förra året lanserade jag en kladdkaka på Bröd och Salt, då tänkte kanske många ‘oj, vad hände här?’. Men det är så jag är som person, jag är inte rädd för att sticka ut.”

I samma intervju berättade Gertrude Tornvall, som äger porslinsbolaget tillsammans med mamman Bibbi Lundgren, att hon började småskaligt för att växa därifrån. 

“Jag hade inga förväntningar alls. Jag har så hög prestationsångest och trodde inte att någon skulle köpa. Men vi är väldigt nöjda. Jag gör mig själv aldrig besviken så jag ska se till att vi får bra siffror.”

Nu har Gertrude Tornvalls e-handel Due Sirene släppt sina siffror för första räkenskapsåret. Året som sträcker sig från 21 oktober 2022 till 31 december 2023 visar att bolaget omsatte 179.000 kronor med en vinst på 57.000 kronor. 


Vill du vara först med det senaste? Ladda ner Breakits app här och aktivera pushar – då missar du aldrig en viktig nyhet.

Läs mer