Sök

Annonssamarbete med Strawberry

Så kan ni göra ett klipp på årets tjänsteresor

StrawberryAffärsresor

Till vänster, Clarion Hotel Post i Göteborg. Till höger, Quality Hotel Match i Jönköping.

Tobias Lundgren

Rivstartar ni 2024 med ett gäng affärsresor – men vet inte exakt hur många hotellnätter ni behöver?
Då är Strawberrys “klippkort” 10 Times Business något för er.
”Att inte låsa upp sig på större avtal är väldigt kostnadseffektivt för oss”, säger Pia Groundstroem, vd och grundare på bolaget Tiltid.

För små och medelstora bolag kan affärsresor snabbt kräva mer planering, tid och resurser än man skulle önska. Utlägg från flera olika personer som reser över hela landet och bor på en rad olika hotell – av varierande kvalitet (“men det var ju billigt!”) – gör att logistiken kring de ack så viktiga tjänsteresorna snabbt blir snårig.

Hotellkedjan Strawberry (före detta Nordic Choice) vill lätta på bördan hos entreprenörer som inte längre vill agera fullskaliga reseledare, och har därför introducerat “klippkortet” 10 Times Business.

”Många mindre företag kommer inte upp i det antal hotellnätter som krävs för att skriva större avtal, men vill ändå ha bra koll på resebudgeten. 10 Times Business blir ett enkelt sätt för de företagen att köpa hotellnätter, utan en massa dolda kostnader”, säger Jeanette Nellsjö, Contractual Director Nordic Countries på Strawberry.

”Ett smidigt boende utan att tumma på kvaliteten”

Med 10 Times Business får affärsresenären alltid samma hemtrevliga upplevelse på Strawberry-hotell över hela landet. Passet ger tillgång till fler än 200 hotell i Sverige och kommer utan extra kostnad på nästan alla Strawberrys Comfort Hotel®, Quality Hotel™, Clarion, Clarion Collection samt Nordic Hotel & Resorts i Norden. Man kan antingen använda alla 10 nätterna personligen eller dela med kollegorna och passet förnyas varje år. 

”Vi har ett stort antal stamgäster som har vant sig vid vår standard. Vi har gym på nästan alla våra hotell och en unik service på våra Clarion Collection-hotell där vi bjuder på både eftermiddagsfika och kvällsmat, något som affärsresande uppskattar. Vill man ha en exakt kostnadskontroll på sina övernattningar är det här ett väldigt smidigt sätt att få det, utan att tumma på kvaliteten i boendet”, säger Jeanette Nellsjö.

”Kostnadseffektivt att inte binda upp sig”

Ett av företagen som använder 10 Times Business är Tiltid, med säte i Handen utanför Stockholm. I 36 år har de hjälpt företag att öka lönsamheten genom att optimera personalplanering och schemaläggning. Med 1500 kunder över hela landet blir det en hel del resande och bokningarna sköter delägaren Pia Groundstroem själv.


Pia Groundstroem uppskattar möjligheterna som Strawberrys 10 Times Business ger.

”När vi utbildar våra kunder är det allra bäst att vara på plats, men det är svårt att veta i förväg hur många hotellnätter vi kommer att behöva under ett år. Därför är 10 Times Business perfekt för oss, då det är väldigt kostnadseffektivt att inte binda upp sig på större avtal och eftersom Strawberry prismässigt också ligger bättre till än många konkurrenter”, säger hon.

Slipper dolda kostnader – bättre koll på ekonomin

Pia lyfter också att Strawberry gör det lilla extra för att hon och personalen alltid ska känna sig välkomna, och det utan några extra tillägg.

”Strawberrys konferenslokaler är väldigt bra, och bemötandet är alltid trevligt. Att de bjuder på mjukglass och popcorn på alla Quality Hotel är härligt – och att man slipper inbakade dolda kostnader vid bokningar är väldigt skönt för mig som ska hålla koll på ekonomin”, avslutar hon.

10 Times Business – så funkar det

  • Beställ passet på Strawberrys sajt
  • Ditt pass mailas ut och du kan nu börja boka hotellnätter, som kan fördelas fritt mellan kollegorna
  • Vid incheckning visar du upp ditt digitala hotellpass och uppger koden
  • Njut av en härlig hotellvistelse

LÄS MER: Här kan du skaffa 10 Times Business direkt!

Läs mer