Sök

Breakit växlar upp – nu drar vi igång Breakit Akademi

Breakit

Breakit

Nu lanserar Breakit nya, fler och mer fördjupande kurser inom allt från SaaS till M&A.

De senaste fyra åren har Breakit varit med och utbildat tusentals entreprenörer, beslutsfattare och investerare inom allt från AI till investeringar i onoterade techbolag.

Nu tar vi ett nytt grepp om hela vår kursverksamhet och skalar upp med fler, större och mer fördjupade kurser.

“Breakits läsare och medlemmar är nyfikna, drivna och smarta, samtidigt som de verkar i branscher som är i snabb och ständig förändring. Vi är övertygade om att Breakit Akademi verkligen kan bidra och skapa värde för dem”, säger Jon Mauno Pettersson, vd och chefredaktör på Breakit. 

I dag erbjuder Breakit Akademi kurser inom bland annat SaaS, AI, bolagsstyrning, entreprenörskap, M&A, affärsutveckling, ledarskap och marknadsföring.

Kurserna, som riktar sig till beslutsfattare, entreprenörer och investerare, kommer i regel vara fysiska och ledas av profiler och rutinerade kursledare inom respektive nisch. Vissa kurser är endagskurser, andra sträcker sig över flera dagar.

Vår uppgift är att guida dig igenom dina och ditt företags utmaningar och se till att du är rustad med den senaste kunskapen, bästa inspirationen och den mest eftertraktade kompetensen”, säger Magnus Norrman, ansvarig för Breakit Akademi.

Nyfiken på vårt nya kursutbud? Kolla in allt här >>

 

Läs mer