Sök

Flitigast på Tinder kan levla upp – för 5500 kronor i månaden

TinderTech

Tinder säljer nu abonnemang som kostar närmare 70.000 kronor i årsavgift för de mest flitiga användarna. Foto: TT/Istockphot

Hanna Åkesson

Hanna Åkesson

Webbredaktör

För ett antal tusenlappar i månaden behöver inte ens tycke ha uppstått.

Om man tillhör de mest aktiva användarna på Tinder, innebär det att man är väldigt lyckad på dejtingmarknaden eller tvärtom? 

I vilket fall så bedömer Tinder att de är en köpvillig målgrupp. Dejtingappen, som gjorde swajpandet till en del av jakten på kärlek (med mera), rullar nämligen ut ett erbjudande till sina mest aktiva användare, skriver Bloomberg

För 499 dollar i månaden (ja, du läste rätt, över 5500 kronor) ska de flitigaste tindrarna få nya funktioner i appen, som till exempel möjligheten att skicka direktmeddelanden till personer som de inte har matchat med. De kan alltså runda grundidén om att attraktion och intresse ska uppstå från två håll.

I priset ingår även möjligheten att ”bli sedd och se Tinders mest attraktiva profiler”, enligt bolaget. 

Bara 1 procent av alla Tinderanvändare kommer att erbjudas prenumerationen. Bolaget förväntar sig inte heller en flodvåg av nya betalande kunder. Men satsningen kommer samtidigt som Tinders moderbolag Match Group tappar användare. 

Vill du vara först med det senaste? Ladda ner Breakits app här och aktivera pushar – då missar du aldrig en viktig nyhet.

Läs mer