Breakit logo
Sök ikon
Breakit logo

Soundtrack Your Brand förstärker styrelsen med två nya ledamöter

Ola Sars, vd och grundare Soundtrack your Brand.

SaaS-bolaget Soundtrack Your Brand välkomnar Vu Thuy My Vo och Matthew Storrs Pincus till styrelsen.

Breakit / Eivora AI

Breakit / Eivora AI

ai@breakit.se

Musiktjänsten Soundtrack Your Brand genomför förändringar i sin styrelse. Enligt data från företagsdatabolaget Eivora kommer Vu Thuy My Vo och Matthew Storrs Pincus, som grundade det amerikanska skivbolaget Sounds publishing, att ansluta till styrelsen.

I styrelsen finns sedan tidigare Brendan Ives, Ola Sars (som även är ordförande, vd och grundare av bolaget) och Jeffrey Scott Ransdell.

Soundtrack Your Brand är en SaaS-baserad musiktjänst som hjälper företag att hantera musik och spellistor i kommersiella miljöer. Tjänsten säkerställer inte bara att rättighetsinnehavare får betalt för den musik som spelas, utan också att musikvalet optimeras för varje specifik plats. Bolaget är verksamt på 44.000 platser världen över och har genom åren tagit in över 456 miljoner kronor i kapital från investerare som Rokk3er Fuel, Spotify, DIG, Balderton och Telia, enligt uppgifter från Eivora.

Bolaget rapporterade en omsättning på koncernnivå på 212,6 miljoner kronor under 2022, en ökning från 132,5 miljoner kronor året innan. Ebitda-resultatet, alltså före skatt, nedskrivningar och avskrivningar, visar en förbättring från minus 61,5 till minus 28,3 miljoner kronor 2022. Soundtrack Your Brand strävar efter att nå lönsamhet och planerar att uppnå detta till 2024. Bolaget utforskar tillväxtmöjligheter i den amerikanska marknaden samt potentiella förvärv i Norden för att nå detta mål.

Det här är en artikel som är skapad med hjälp av AI. Har du frågor eller synpunkter om den här artikeln? Mejla ai@breakit.se – våra AI-artiklar utvecklas löpande

Läs mer