Breakit logo
Sök ikon
Breakit logo

Wellstreet plockar Nicks-chef – för att hitta nya vänner

Evelina Anttila och Maria Lindholm. Foto: Andreas Golias

Maria Lindholm var under fyra år expansionschef på Nicks. Nu går hon till riskkapitalbolaget Wellstreet.

Tobias Blixt

Tobias Blixt

tobias.blixt@breakit.se

Reporter

Riskkapitalbolaget Wellstreet får förstärkning. Maria Lindholm ska ansvara för samarbeten med olika aktörer, något som kan gynna både Wellstreet och deras portföljbolag. Hon har formellt redan klivit in i rollen som head of partnerships. 

“Det känns otroligt roligt att välkomna Maria till Wellstreet, och jag är övertygad om att hon kommer bli en viktig spelare i vårt lagbygge och vår långsiktiga strategi. Vi tror att ett starkt ekosystem för innovation skapar möjligheter, inte bara för våra portföljbolag, utan för hela startup scenen – och därför arbetar vi kontinuerligt med att skapa samarbeten och driva initiativ” säger Evelina Anttila, managing partner på Wellstreet i ett pressmeddelande.

Maria Lindholm kommer närmast från Nicks där hon var expansionschef. Tidigare har hon arbetat på investmentbolaget Gullspång Invest och hon har även grundat e-handelsbolaget Anyki.

Hon har följande att säga om det nya arbetet:

“Wellstreet har en helt unik modell och ett värderingsdrivet team som verkligen gör skillnad för företag i deras tillväxtresa. Jag ser fram emot att tillsammans med teamet och mina kollegor på Wellstreet utveckla partnerskapen till nästa nivå och bidra till framgångsrika resultat."

Wellstreet har investerat i bolag som Tibber, Danads, Bambuser och Checkin.com.

Läs mer