Sök

Power Players of SaaS – här är Sveriges 199 nyckelspelare (och allt du behöver veta om dem)

SaaSSaaS Summit 2023

Breakit

Breakit

Alla pratar om SaaS – men vilka är egentligen nyckelspelarna i den svenska SaaS-branschen? Vilka är människorna som bygger SaaS-Sverige?

Nu släpper vi en unik rapport där vi kartlägger 199 “power players” i SaaS-Sverige – och allt du behöver veta om dem.

Nu lanserar Breakit för första gången rapporten Power Players of SaaS. I rapporten, som idag släpps för alla som har biljett till SaaS Summit 2023, kartlägger vi 199 av den svenska SaaS-branschens viktigaste personer, deras bakgrund, expertisområden – och hur du hittar dem.  

Det handlar om allt från vd:ar, toppchefer och styrelseproffs till investerare och andra personer som gör avtryck i SaaS-Sverige.

“Det har varit ett otroligt spännande, men också omfattande, arbete med att sätta ihop listan. Att välja ut och identifiera 199 namn är inte helt lätt och det är många tuffa vägval – men vi har också fått mycket värdefull hjälp och input från communityn“, säger Tobias Blixt, som projektlett rapporten och som även står bakom Breakits nyhetsbrev Saas Brief. 

Förutom Power Players of SaaS släpper Breakit även den årliga SaaS-rapporten i samband med eventdagen den 19 oktober. Där listar vi de största bolagen, deras siffror och bjuder dessutom på tillhörande analyser om alla bolag.

“Men i Power Players-rapporten fokuserar vi mer på människorna som bygger SaaS-communityt än bolagen och de hårda siffrorna. Vår förhoppning är att rapporten kommer bidra till att fler entreprenörer, investerare och eldsjälar kommer i kontakt med varandra.”

För att ta del av rapporten redan idag behöver du ha eller köpa biljett till Breakit SaaS Summit, som går av stapeln den 19 oktober. I priset ingår även tillgång till Breakits årliga SaaS-rapport, som släpps på eventdagen, tillgång till Breakit Premium, Breakits nyhetsbrev SaaS Brief – och en massa annat.

Boka biljett – och få tillgång till rapporten direkt här!

Du som redan har bokat en biljett kommer att få information om hur du laddar ner rapporten via mejl.

Power Players of SaaS kommer att släppas till Breakits Premium-läsare i slutet av oktober.

Läs mer