Sök

Här är allt vi vet om syskonen Ingrossos nya bolag Mi-No Market

Mi-No Marketinfluencers

Bianca Ingrosso, Carl Vernersson, Benjamin Ingrosso. Foto: TT/Press/Montage

Åsa Johansson

Åsa Johansson

Reporter

Den tidigare Voi-profilen och syskonen Ingrosso satsar på ett nytt bolag.

Enligt uppgifter ska företaget rikta in sig på livsmedel.

"Ett passionsprojekt".

Syskonen Bianca, Oliver och Benjamin Ingrosso Wahlgren har en ny satsning på gång. 

Enligt bolagsverket registrerades företaget Mi-No Market AB i början av året. 

Breakit kunde redan i september förra året hinta om att något var på gång, efter att Bianca Ingrosso postat kryptiska meddelanden på Instagram stories om att hon bjudit över sina bröder Benjamin och Oliver Ingrosso på ett möte som Caia-grundaren beskrev som något “de bara kunde drömma om”.

Och nu verkar något ha hänt.

Mi-No Markets tre styrelseledamöter, som klev in nu i augusti, består nämligen av Bianca Ingrosso Wahlgren, Benjamin Ingrosso Wahlgren samt Oliver Ingrosso Wahlgren. 

Enligt Bolagsverket står Carl Lüders Vernersson som styrelseordförande och vd för bolaget. Men så är inte fallet, utan han är endast ledamot i bolaget, berättar han för Breakit. 

“Jag hjälper syskonen med det här bolaget. Jag har känt Oliver sedan barnsben och de andra syskonen länge. Det här handlar om ett passionsprojekt drivet av dem tre, medan jag och ett gäng entreprenörer tillsammans hjälper dem att förverkliga det. Men det är syskonen Ingrossos bolag och planen är att tillsätta en vd”, säger Carl Lüders Vernersson.

Enligt beskrivningen ska bolaget vara verksamhet inom export, import och försäljning av livsmedel, vilket Carl Lüders Vernersson bekräftar. Mer än så vill han inte berätta – än. 

Flera startups på cv:t

Det är knappast en okänd syskonskara som nu bildar bolag ihop. Bianca Ingrosso, en av Sveriges mest kända influencers och entreprenörer, ligger bland annat bakom raketen Caia Cosmetics , smyckesbolaget Ani Who och nystartade klädmärket Àvora. Benjamin Ingrosso har slagit igenom rejält de senaste åren som artist och tv-personlighet och Oliver Ingrosso driver sedan sommaren 2022 restaurangen “Olli” i Stockholm. 

Syskonen Wahlgren Ingrosso på biopremiär 2016 tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren och yngsta brodern Theodor Wahlgren. Foto: TT

Carl Lüders Vernersson är också ett känt namn, i alla fall i techsfären. Han har tidigare varit försäljningschef på Voi, men lämnade elsparkcykelbolaget under förra hösten och klev istället in som partner på Blq Invest.Nu berättar han för Breakit att han har lämnat Blq för att jobba med ett annat projekt, samtidigt som “han är med på ett hörn” i Mi-No Market för att hjälpa syskonen Ingrosso. Mer än så kommenterar han inte. 

Tidigare har han också jobbat på Ash Pournouris At night Management och varit med och byggt upp stjärnor som Avicii och Axwell/Ingrosso. 

Breakit har sökt Oliver Ingrosso.

Vill du vara först med det senaste? Ladda ner Breakits app här och aktivera pushar – då missar du aldrig en viktig nyhet.

Läs mer