Sök

Nu kan du hyra SVT-drakens lyxhus – för 600.000 i månaden

Entreprenör

Fredrik Eklund hyr ut sin lyxvilla. Foto: Press/Nils Timm

Julia Lundin

Julia Lundin

Reporter

Har du 600.000 kronor över? Då kan du passa på att hyra stjärnmäklaren och nya SVT-draken Fredrik Eklunds hus i Beverly Hills.

Tv-kändis, stjärnmäklare och investerare. Fredrik Eklund har många strängar på sin lyra.

För Breakit-läsarna är han just nu aktuell som den nyaste draken i SVT-succén Draknästet, där man snart kommer få se honom lägga miljoner (?) på intressanta affärsidéer.

Vi tv-tittare är ju vana vid att se Fredrik Eklund boende i New York, och som en del av serien “Million Dollar Listing New York”. Men 2020 gick flyttlasset från östkusten till västkusten och Los Angeles tillsammans med maken Derek Kaplan och deras barn.

De la då vantarna på en nybyggd villa för drygt 77 miljoner kronor i Beverly Hills-området Coldwater Lane. Huset förvandlades från grått till en färgskala av rosa, blått och senap och beskrevs som deras “forever home”.

Nu har huset lagts ut för uthyrning – för 600.000 kronor i månaden.

Anledningen är att familjen för tillfället har slagit rötter i Miami, där Fredrik Eklund har flera projekt på gång.

Här kan du se alla bilder från huset och bland annat spana in stjärnmäklarens spa, swimmingpool och hemmabio i drömmarnas land.

När Breakit i våras fick en exklusiv pratstund med Fredrik Eklund under inspelningen av Draknästet så berättade han att han vill köra all in.

“Jag är ganska hård, men också ganska charmig. Framförallt förhandlar jag om värderingarna, jag går in och halverar dessa. Jag är inte så intresserad av de här små bitarna på en-två procent, jag vill ha 40-50 procent.” 

På frågan om hur han kommer ha tid att hjälpa entreprenörerna med så många bollar i luften, svarade han:

“Det är en fråga som alla de som pitchar också ställer. Men jag är ju galen, jag måste måste göra grejer hela tiden, så det ska nog gå.”

Läs mer