Sök

Nu är den här! Se första trailern från Exit säsong 3

Exit

Exit säsong 3 har premiär på NRK 3 mars. Foto: Instagram @santelmann

Julia Lundin

Julia Lundin

Reporter

Dags för alla Exit-fans att bänka sig. Den 2:a mars är den norska succé-serien tillbaka. Här är trailern.

Den norska succé-serien Exit har snabbt blivit en riktig tittarfavorit genom att tolka en galen finansvärld.

Nu står det klart att tredje säsongen har premiär den 2:a mars på NRK i Norge. Till Sverige och SVT Play kommer Exit i slutet av april.

Skådespelaren Tobias Santelmann, som spelar Henrik Kranz i serien, publicerade precis trailern på sin Instagram. Och visst ser det ut att bli brutalare än någonsin?

Serien Exit är baserad på verkliga intervjuer med några av Norges största finansmän. Regissören Øystein Karlsen har tidigare sagt att 70 procent av alla händelser i första säsongen är sanna historier.

Vad händer då i säsong tre? Alla fyra huvudkaraktärerna kommer att vara med. Temat blir kryptotillgångar.

“Det är centralt för killarnas liv och arbete den här gången. Det är lätt att komma åt svarta pengar genom krypto. Något som passar väldigt bra in i vår handling. Det är brutalt hur människor med mycket pengar ständigt hittar nya sätt att gömma sina pengar”, har producenten Petter Testmann-Koch från produktionsbolaget Fremantle sagt till VG.

De två första säsongerna ska ha setts av närmare två miljoner människor. De höga tittarsiffrorna har skapat ordentligt med press på leveransen framåt.

"Målet är alltid att göra något som kan toppa det man gjorde tidigare", säger producenten.

Bland de svenska skådespelare som finns med i Exit ser vi Simon J. Berger och Rolf Lassgård.


Vill du vara först med det senaste? Ladda ner Breakits app här och aktivera pushar – då missar du aldrig en viktig nyhet.

Läs mer