Annonssamarbete med Breakit

Gå på Breakit E-com Day och få unik rapport med värderingarna på 50 e-handelsbolag på köpet

e-handelBreakite-com day 2023

Breakits Julia Lundin modererar E-com Day 2023 tillsammans med Vigor Sörman, entreprenör och investerare.

Mary Ekstam

Mary Ekstam

Digital marknadsförare

På E-com Day tar vi pulsen på e-handelsmarknaden och tillsammans med branschens främsta entreprenörer, ledare och experter ger vi dig handfasta råd och strategier för tillväxt och högre lönsamhet.

Efter de senaste årens starka e-handelsvåg blåste det motvind under 2022. Hög inflation, stigande räntor och pressade konsumenter gör att e-handlarna står inför nya utmaningar.

E-com Day tar vi pulsen på e-handelsmarknaden ger dig handfasta råd och strategier för tillväxt och högre lönsamhet. Vi reder ut hur de olika spelarna i branschen påverkas av lågkonjunkturen, på vilka sätt du kan effektivisera din e-handel och hur du hanterar en organisation i förändring.

Vi kommer även att djupdyka i de högt aktuella frågorna kring returer och lagerhantering.

Självklart avlutas dagen med ett härligt mingel där vi dessutom korar vinnaren i det prestigefulla priset “Årets hållbara e-handelsresa 2023” som delas ut tillsammans med vår huvudpartner Svea Bank.

Innehållsrikt och inspirerande event med en bra mix av talare. Jag fick med mig flera nya insikter från marknaden! – deltagare 2022

E-com Day 2023 ger dig:

  • Framgångshistorier, misstag och råd från några av Sveriges främsta e-handels-entreprenörer
  • Inspiration och konkreta verktyg för maximera effektivitet, lönsamhet och tillväxt – men också göra det hållbart
  • Finansieringsalternativ för e-handelsbolag – vilka alternativ finns det och hur agerar de som sitter på kapital just nu?
  • Skarpt nätverkande och personliga samtal med branschkollegor
  • Prisutdelning, bubbel och mingel!

50 mest värdefulla e-handelsbolagen

I samband med eventet släpper Breakit dessutom en unik e-handelsrapport om Sveriges mest värdefulla e-handelsbolag. Den kommer att innehålla nya, unika siffror, värderingar och data – kombinerat med framtidsspaningar, analys och intervjuer. Rapporten ingår för alla som köper biljett.

Boka din plats nu till en grym blind bird-rabatt – platserna är begränsade och snart höjer vi priset!

Läs mer