Sök

Vände på United Screens – nu ska de få holländska Youtube-byrån att flyga i Sverige

Natalie Tideström Heidmark, Nicolinn Lillhage och Stijn Smulders. Foto: Press

Jon Wahlqvist

Jon Wahlqvist

Webbredaktör

“Efter att ha träffat teamet för första gången visste jag direkt att jag inte kunde missa den här möjligheten”, säger Natalie Tideström Heidmark.

På vårkanten för fyra år sedan avbröt Nathalie Tideström Heidmark sin föräldraledighet och gick tillbaka till jobbet. Istället för att vara hemma med barn gick hon in som vd på We are era, bolaget som tidigare var känt som United Screens. I januari förra året hoppade hon av vd-jobbet utan att, vad det verkade, ha någon riktig plan. Det kan du läsa mer om här.

Men nu har det klarnat. Tillsammans med Nicolinn Lillhage, som hon också jobbade med på We are era, ska hon nu driva den holländska Youtube-byrån Team5pm som nu öppnar ett nordiskt kontor i Stockholm. 

“Efter att ha träffat teamet för första gången visste jag direkt att jag inte kunde missa den här möjligheten”, säger Natalie Tideström Heidmark i ett pressmeddelande. 

“Jag ser verkligen fram emot att expandera i Norden”. 

På Stockholmskontoret kommer förutom Natalie Tideström Heidmark och Nicolin Lillhage och den holländska Youtube-veteranen Stijn Smulders jobba tillsammans med tio videospecialister från de nordiska länderna. De ska ha stenkoll på Youtube, Tiktok och andra videodrivna plattformar.

“Team5pm erbjuder något nytt när de hjälper varumärken att nå ut med datadrivna strategier och videoinnehåll, genom ett tillvägagångssätt som jag inte har sett tidigare”, säger Nicolinn Lillhage.

“Jag är glad över att kunna fortsätta använda mina tio år av Youtube-erfarenhet och hjälpa fler kunder på Youtube och andra videoplattformar”.

Team5PM grundades 2018 och har kontor i Amsterdam, Kapstaden och nu i Stockholm.

Läs mer